The Flying Dutchman

Gediplomeerd objectbeveiliger Rotterdam

Rotterdam
MBO
Vast
30 uur per week
1949 - 2157 per 4 weken
Objectbeveiliging

Ben jij in het bezit van een beveiligingsdiploma en op zoek naar een nieuwe baan? Lees dan verder! Wil jij 30 uur per week aan de slag als objectbeveiliger van twee objecten in Rotterdam?

Wat geven wij….

  • Salaris volgens cao particuliere beveiliging.
  • Persoonlijke aandacht en waardering.
  • Matchmakers die je graag bemiddelen naar een vaste baan.
  • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

  • Een diploma beveiliger 2, BHV is mooi meegenomen.
  • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
  • Rijbewijs B, eigen vervoer en woonachtig binnen een straal van 40 kilometer.

Jouw matchmaker legt uit...

Als beveiliger weet jij hoe je met mede beveiligers in een team kan samenwerken. Het object is erg groot, dit kan je dus niet alleen! Met het team van beveiligers zorgen jullie 24/7 voor de beveiliging op en rond deze twee objecten. Je diensten zullen in een vol continue rooster zijn. Lees jij dit als: “Meer verdienen door onregelmatigheidstoeslag”. Super! Dat is de mentaliteit die wij zoeken voor de beveiligers van deze objecten

Je zorgt onder andere voor de toegangscontrole, bezoekersregistratie en je bent de vraagbaak voor bezoekers en personeel. De objecten zijn groot, het zal dus voorkomen dat je veel moet lopen! Je zal veel in contact zijn met personeel en bezoekers. Je zal dus ook het visitekaartje van de objecten zijn! Ben jij in staat om snel te schakelen tussen jouw rol als beveiliger en gastheer/vrouw?

Wil jij deze kans pakken bij TFD@Work? Dat doe je zo!

Is dit iets voor jou? Dan zijn wij graag jouw matchmaker en bemiddelen wij tussen jou en onze opdrachtgever om samen de baan te vinden die aansluit bij jouw persoonlijkheid en wensen. Klik hieronder op “Solliciteren” om deze kans te pakken. Binnen twee werkdagen neemt één van onze matchmakers contact met je op voor het maken van een toekomstgesprek. Bellen mag ook altijd! Dit kan op: 0184-743 103. Mailen kan naar werkenbij@tfdwork.nl

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Jacqueline Huismans

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert