The Flying Dutchman

Gediplomeerd objectbeveiliger Oude Meer

Oude Meer
MBO
Vast
36 uur per week
1949 - 2322 per 4 weken
Objectbeveiliging

Sociaal, behulpzaam en gastvrij. Nu je dit leest denk jij gelijk: “Ja, dat ben ik!”. Lees dan vooral verder! Wanneer jij in bezit bent van een beveiligingsdiploma kan jij fulltime aan de slag als objectbeveiliger in de regio van Amsterdam.

Wat geven wij….

 • Salaris volgens cao particuliere beveiliging.
 • Persoonlijke aandacht en waardering.
 • Matchmakers die je graag bemiddelen naar een vaste baan.
 • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

 • Een diploma beveiliger 2, BHV is mooi meegenomen.
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
 • Rijbewijs B, eigen vervoer en woonachtig binnen een straal van 40 kilometer.

Jouw matchmaker legt uit...

Deze functie als objectbeveiliger is meer dan alleen beveiligen. Als jij hier aan de slag gaat zal je veel moeten gaan schakelen tussen jouw rol als beveiliger en gastheer/gastvrouw. Zo ontvang je bezoekers en help je wanneer er vragen zijn. Het object dat jij gaat beveiligen is heel groot en soms weten bezoekers niet waar ze moeten zijn. Geen probleem, daar ben jij voor om ze te begeleiden. Klopt er iets niet of vertrouw jij een situatie niet? Dan weet jij ook hoe te handelen en in te grijpen wanneer dit nodig is. Schakelen tussen gastheer/gastvrouw en beveiliger dus! Dit kan jij zowel in het Nederlands als in het Engels.

s' Nachts is het gebouw is gesloten en zorg jij ervoor dat het object beveiligd blijft. Als beveiliger heb jij een neus voor dingen die niet kloppen. Valt je iets op, dan weet jij op de juiste manier te handelen en in te grijpen! Wat is die juiste manier ? Dat wordt je natuurlijk door je collega-beveiligers perfect uitgelegd.

Naast je collega-beveiligers werk je ook samen met bijvoorbeeld de facilitaire dienst waarmee je contact zult hebben wanneer jij tijdens de nachtdienst iets ongewoons signaleert.

Je gaat werken in een volcontinue rooster. Samen met het team draai je dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten. Het rooster krijg je 4 weken van tevoren en door de onregelmatigheidstoeslag kan je salaris flink oplopen!

Dit ga jij doen!

 • Jij handelt preventief;
 • Jij herkent onveilige of afwijkende situaties;
 • Jij schakelt tussen jouw rol als beveiliger en gastheer/gastvrouw;
 • Jij bent beschikbaar voor volcontinue diensten.

Wil jij deze kans pakken bij TFD@Work? Dat doe je zo!

Zie je het al helemaal zitten om deze uitdaging aan te gaan? Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

Onder het motto “een beller is sneller” nodig ik je van harte uit om met ons contact op te nemen op 0184 - 742 103.

Mailen mag ook altijd! Dit kan naar werkenbij@tfdwork.nl

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert