The Flying Dutchman

Objectbeveiliger Oude Meer

Oude Meer
MBO
Vast
36 uur per week
2001 - 2385 per 4 weken
Objectbeveiliging

Sociaal, behulpzaam en gastvrij. Nu je dit leest denk jij gelijk: “Ja, dat ben ik!”. Lees dan vooral verder! Wanneer jij in bezit bent van een beveiligingsdiploma kan jij fulltime aan de slag als objectbeveiliger in de regio van Amsterdam.

Wat vragen wij...

  • Diploma MBO 2 beveiliger of gemotiveerd om deze te behalen.
  • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
  • Rijbewijs B en eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom Oude Meer. 

Wat geven wij...

  • Inschaling volgens CAO of ten gunste van de werknemer.
  • Pensioenopbouw na 8 weken. 
  • Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
  • Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!
  • Korting op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Jouw matchmaker legt uit...

Deze functie als objectbeveiliger is meer dan alleen beveiligen. Als jij hier aan de slag gaat zal je veel moeten gaan schakelen tussen jouw rol als beveiliger en gastheer/gastvrouw. Zo ontvang je bezoekers en help je wanneer er vragen zijn. Het object dat jij gaat beveiligen is heel groot en soms weten bezoekers niet waar ze moeten zijn. Geen probleem, daar ben jij voor om ze te begeleiden. Klopt er iets niet of vertrouw jij een situatie niet? Dan weet jij ook hoe te handelen en in te grijpen wanneer dit nodig is. Schakelen tussen gastheer/gastvrouw en beveiliger dus! Dit kan jij zowel in het Nederlands als in het Engels.
Naast je collega-beveiligers werk je ook samen met bijvoorbeeld de facilitaire dienst, waarmee je contact zult hebben wanneer jij tijdens de nachtdienst iets ongewoons signaleert.

Je gaat werken in een volcontinue rooster. Samen met het team draai je dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten. Het rooster krijg je 4 weken van tevoren en door de onregelmatigheidstoeslag kan je salaris flink oplopen!

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

“Een beller is nog steeds sneller” lukt dat niet? Vergeet dan onderstaand email adres niet:

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert