The Flying Dutchman

Beveiliger objecten regio Zaandam

Zaandam
MBO
Vast
36 uur per week
2232 - 2587 per 4 weken
Objectbeveiliging

Op zoek naar een baan in de beveiliging waar jij ingezet wordt op 2 tot 3 vaste objecten? Dan is deze vacature misschien wel erg interessant voor jou! Ben jij in het bezit bent van het beveiligingsdiploma dan krijg je vaste objecten in bijvoorbeeld: Zaandam, Beverwijk en Amsterdam.

Wat wij geven…

  • Inschaling volgens cao Particuliere Beveiliging.
  • Pensioenopbouw vanaf de eerste werkdag.
  • Jouw eigen matchmaker met ervaring in de beveiliging.
  • Toekomst- en begeleidingstrajecten zoals taalbudget en budgetcoaching.
  • Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
  • Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!

Wat wij vragen...

  • Diploma MBO beveiliger 2.
  • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
  • Rijbewijs B, eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom je werkplek.

Jouw matchmaker legt uit...

Voor één van de locaties is het mooi meegenomen dat je beschikt over het ISPS certificaat. Heb je deze niet dan is dit ook geen probleem, dan kan deze behaald worden, zolang je het beveiligingsdiploma maar hebt ! Een groot gedeelte van je werkzaamheden voer je op deze locatie zelfstandig uit. De toegangscontroles bestaan uit het visiteren en registreren van alle bezoekers. Er komen hier ook veel internationale vrachtwagenchauffeurs. Deze weet jij in goed Engels te woord te staan. 

De andere locaties zijn bijvoorbeeld grote winkels of objecten. Hier zorg jij voor de beveiliging van panden en voor de veiligheid van het gebied. Deze functie als beveiliger is dus meer dan alleen beveiligen. Als jij hier aan de slag gaat zal je veel schakelen tussen jouw rol als beveiliger en gastheer/gastvrouw, zo ontvang je bezoekers en help je wanneer er vragen zijn. 

Tijdens de inwerkperiode word je ingewerkt op verschillende locaties, zodat jij flexibel ingezet kan worden als dit nodig is. Er wordt zoveel mogelijk geprobeerd om rekening te houden met jouw persoonlijke voorkeur en wensen.

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo...

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op om een kennismaking in te plannen.

Je mag ons natuurlijk ook gelijk bellen of mailen wanneer je vragen hebt of niet kan wachten om aan de slag te gaan. Dit kan via onderstaand nummer of mailadres.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden