The Flying Dutchman

Gediplomeerd objectbeveiliger regio Zaandam

Zaandam
MBO
Vast
36 uur per week
1949 - 2322 per 4 weken
Objectbeveiliging

Op zoek naar een baan waar jij ingezet wordt op  2 tot 3 vaste objecten? Dan is deze vacature misschien wel erg interessant voor jou! Ben jij in het bezit bent van het beveiligingsdiploma dan krijg je vaste objecten in bijvoorbeeld: Zaandam, Beverwijk en Amsterdam.

Wat geven wij….

 • Salaris volgens cao particuliere beveiliging.
 • Persoonlijke aandacht en waardering.
 • Matchmakers die je graag bemiddelen naar een vaste baan.
 • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

 • Een diploma beveiliger 2, BHV is mooi meegenomen.
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
 • Rijbewijs B, eigen vervoer en woonachtig binnen een straal van 40 kilometer.

Jouw matchmaker legt uit...

Voor één van de locaties is het mooi meegenomen dat je beschikt over het ISPS certificaat. Heb je deze niet dan is dit ook geen probleem, dan kan deze behaald worden zolang je het beveiligingsdiploma maar hebt! Een groot gedeelte van je werkzaamheden voer je op deze locatie zelfstandig uit. De toegangscontroles bestaan uit het visiteren en registreren van alle bezoekers. En klopt alles dan? Dan maak je een bezoekerspas aan en zodat de bezoeker veilig het terrein kan betreden. Ook komen hier veel internationale vrachtwagenchauffeurs. Deze weet jij in goed Engels te woord te staan. Net zoals je de zeevracht controleert, controleer je ook de vracht van deze chauffeurs.

De andere locaties zijn bijvoorbeeld grote winkels of objecten. Hier zorg jij voor de beveiliging van panden en voor de veiligheid van het gebied. Deze functie als beveiliger is dus meer dan alleen beveiligen. Als jij hier aan de slag gaat zal je veel schakelen tussen jouw rol als beveiliger en gastheer/gastvrouw. Zo ontvang je bezoekers en help je wanneer er vragen zijn. Geen probleem, jij gaat ze helpen! Klopt er iets niet of vertrouw jij een situatie niet? Dan weet jij ook hoe jij moet te handelen en ingrijpen wanneer dit nodig is. Jij schakelt de rol van tussen gastheer/gastvrouw en beveiliger! Dit doe jij zowel in het Nederlands als in het Engels.

Tijdens de inwerkperiode word je dus ingewerkt op verschillende locaties, zodat jij flexibel ingezet kan worden als dit nodig is. Er wordt zoveel mogelijk geprobeerd om rekening te houden met jouw persoonlijke voorkeur en wensen.

Dit ga jij doen!

 • Jij handelt preventief;
 • Jij herkent onveilige of afwijkende situaties;
 • Jij schakelt tussen jouw rol als beveiliger en gastheer/gastvrouw;
 • Jij bent beschikbaar voor volcontinue diensten.

Wil jij deze kans pakken bij TFD@Work? Dat doe je zo!

Zie je het al helemaal zitten om deze uitdaging aan te gaan? Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

Onder het motto “een beller is sneller” nodig ik je van harte uit om met ons contact op te nemen op 0184 - 742 103.

Mailen mag ook altijd! Dit kan naar werkenbij@tfdwork.nl

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert