The Flying Dutchman

Objectbeveiliger Den Haag

Den Haag
MBO
Vast
38 uur per week
2001 - 2385 per 4 weken
Objectbeveiliging

TFD@WORK is op zoek naar een gedreven en klantgerichte Objectbeveiliger die sterk in zijn/haar schoenen staat en ook nog dicht bij de stad Den Haag woont! Spreekt deze vacature je aan, reageer dan snel!

Fulltime kun je aan de slag als allround Objectbeveiliger in en rondom de mooie stad Den Haag.  Wil jij weten of dit iets voor jou is? Lees dan snel verder!

Wat geven wij….

 • Salaris volgens cao particuliere beveiliging.
 • Je bent bij ons geen nummer. Geven aandacht en waardering aan onze medewerkers.
 • Matchmakers die jou helemaal begeleiden naar een vaste baan.
 • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

 • Een diploma beveiliger 2.
 • Een representatieve uitstraling.
 • Beschikbaarheid 24/7.
 • Goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal.
 • Je woont binnen een straal van 30 km in de omgeving van Den Haag.
 • In bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Jouw matchmaker legt uit...

Als Objectbeveiliger kun je ingezet worden op diverse locaties in en rondom de mooie stad Den Haag. Als ervaren beveiliger weet jij hoe je met mede beveiligers in een team kan samenwerken. We verwachten klantgerichtheid en een beveiliger die sterk in zijn/haar schoenen staat.

Met het team van beveiligers zorgen jullie 24/7 voor de beveiliging van en veiligheid bij diverse (semi-overheid) objecten. Je diensten zullen in een vol continue rooster zijn. Lees jij dit als: “Meer verdienen door onregelmatigheidstoeslag”. Super! Dat is de mentaliteit die wij zoeken voor de beveiligers van deze objecten.

Je zorgt onder andere voor de toegangscontrole, bezoekersregistratie en je bent de vraagbaak voor bezoekers en personeel. Ook functies met receptie werkzaamheden horen tot je takenpakket!.  Ben jij dus in staat om snel te schakelen tussen jouw rol als beveiliger en gastheer/vrouw dan zoeken wij jou en kun jij ons visitekaartje worden.

Wil jij deze kans pakken bij TFD@Work? Dat doe je zo!

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel ?

Onder het motto “een beller is sneller” nodig ik je van harte uit om met ons contact op te nemen op 0184 - 743 103. Mailen mag ook altijd! Dit kan naar werkenbij@tfdwork.nl

 

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert