The Flying Dutchman

Objectbeveiliging Den Haag

Den Haag
MBO
Vast
38 uur per week
2001 - 2385 per 4 weken
Objectbeveiliging

TFD@WORK is op zoek naar een gedreven en klantgerichte Objectbeveiliger die sterk in zijn/haar schoenen staat en ook nog dicht bij de stad Den Haag woont! Spreekt deze vacature je aan, reageer dan snel!

Fulltime kun je aan de slag als allround Objectbeveiliger in en rondom de mooie stad Den Haag.  Wil jij weten of dit iets voor jou is? Lees dan snel verder!

Wat vragen wij...

  • Diploma MBO 2 beveiliger of gemotiveerd om deze te behalen.
  • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
  • Rijbewijs B en eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom Den Haag. 

Wat geven wij...

  • Inschaling volgens CAO of ten gunste van de werknemer.
  • Pensioenopbouw na 8 weken. 
  • Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
  • Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!
  • Korting op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Jouw matchmaker legt uit...

Als Objectbeveiliger kun je ingezet worden op diverse locaties in en rondom de mooie stad Den Haag. Als ervaren beveiliger weet jij hoe je met mede beveiligers in een team kan samenwerken. We verwachten klantgerichtheid en een beveiliger die sterk in zijn/haar schoenen staat.

Met het team van beveiligers zorgen jullie 24/7 voor de beveiliging van en veiligheid bij diverse (semi-overheid) objecten. Je diensten zullen in een vol continue rooster zijn. Lees jij dit als: “Meer verdienen door onregelmatigheidstoeslag”. Super! Dat is de mentaliteit die wij zoeken voor de beveiligers van deze objecten.

Je zorgt onder andere voor de toegangscontrole, bezoekersregistratie en je bent de vraagbaak voor bezoekers en personeel. Ook functies met receptie werkzaamheden horen tot je takenpakket!.  Ben jij dus in staat om snel te schakelen tussen jouw rol als beveiliger en gastheer/vrouw dan zoeken wij jou en kun jij ons visitekaartje worden.

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

“Een beller is nog steeds sneller” lukt dat niet? Vergeet dan onderstaand email adres niet:

 

 

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert