The Flying Dutchman

Objectbeveiliger Logistiek Venlo

Venlo
MBO
Vast
38 uur per week
2001 - 2385 per 4 weken
Objectbeveiliging

In de omgeving van Venlo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Objectbeveiliger voor de logistieke sector!  Ben jij flexibel, representatief, stressbestendig en kun jij prioriteiten stellen dan past deze vacature helemaal bij jou! Wil je parttime of fulltime werken dat kan, alles is bespreekbaar. Reageer snel!

Wat geven wij….

 • Salaris volgens cao particuliere beveiliging. Salarisinschaling afhankelijk van werkervaring.
 • Je bent bij ons geen nummer. Geven aandacht en waardering aan onze medewerkers.
 • Matchmakers die jou helemaal begeleiden naar een vaste baan.
 • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

 • Een diploma beveiliger 2.
 • BHV is een pré, ervaring met X-Ray en EHBO is mooi meegenomen.
 • 24/7 flexibel inzetbaar.
 • Woon jij binnen een straal van 40 km van Venlo.
 • In het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Jouw matchmaker legt uit...

Jij gaat aan de slag als logistiek Objectbeveiliger en bent verantwoordelijk voor het beveiligen van het object en de eigendommen van de klant. In deze verantwoordelijke, veelzijdige en hectische functie ben je altijd actief aan het werk. Jij kan prima schakelen tussen beveiligen en gastheer/vrouw zijn. Taken wisselen zich gedurende de dag af. Je werkt in deze functie zelfstandig en in teamverband. Het is in deze functie van groot belang dat je stressbestendig bent en prioriteiten kan stellen.

Signaleren, anticiperen en adequaat treed je op bij veiligheidsrisico’s en afwijkingen. Je zorgt ook voor de in- en uitgangscontroles en je bent de vraagbaak voor bezoekers en personeel. Tevens voer je controleronde te voet uit daarom is het belangrijk dat je fysiek fit bent.

Wil jij deze kans pakken bij TFDWORK? Dat doe je zo!

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

Onder het motto “een beller is sneller” nodig ik je van harte uit om met ons contact op te nemen op 0184 - 743 103. Mailen mag ook altijd! Dit kan naar werkenbij@tfdwork.nl

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Jacqueline Huismans

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert