The Flying Dutchman

Zorgbeveiliger Noord-Brabant

Tilburg
MBO
Vast
36 uur per week
2001 - 2385 per 4 weken
Zorgbeveiliging

Wil jij weer eens wat anders dan standaard beveiligen? Dan is deze uitdaging iets voor jou! Ben jij een ervaren zorgbeveiliger en woon je ook nog in Brabant reageer dan snel.

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en ervaren zorgbeveiligers in de provincie Noord-Brabant. Ben jij in het bezit van je beveiligingsdiploma, heb je ervaring en zoek je een leuke uitdagende job? Dan is dit iets voor jou!

Wat geven wij….

 • Salaris volgens cao particuliere beveiliging. Salarisinschaling afhankelijk van werkervaring en leeftijd.
 • Je bent bij ons geen nummer. Geven aandacht en waardering aan onze medewerkers.
 • Matchmakers die jou helemaal begeleiden naar een vaste baan.
 • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

 • Een diploma beveiliger 2 en BHV is een pré.
 • Een representatieve, proactieve en alerte houding.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Flexibel qua werktijden en je kunt goed omgaan met computers.
 • Woonachtig in de regio Tilburg, Breda of Den Bosch.
 • Rijbewijs B en eigen vervoer

Jouw matchmaker legt uit….

Je komt te werken in een instelling die zorg biedt aan cliënten die in een psychische nood verkeren. Hierbij is opname noodzakelijk en vaak in een gesloten setting. De visie is om zorg te bieden op een gastvrije manier, waarin zoveel mogelijk samenwerking met de cliënt wordt gezocht. Vaak is er sprake van een gedwongen opname. Tijdens deze opname worden wel zo min mogelijk dwangmaatregelen toegepast. Er wordt beoogd de-escalerend te werken en op tijd signalen van oplopende spanning te signaleren en daarover contact aan te gaan met de cliënt. Jij zorgt voor de veiligheid van zowel de cliënten als de medewerkers en werkt daarbij nauw samen met de zorgverleners.

Bij aanvang dienst vindt er een overdracht plaats. Deze kan met een collega zijn of verpleging/begeleiding van de locatie. Deze draagt de bijzonderheden over betreft de afdeling/locatie. Tijdens je dienst maak je een praatje met de cliënten, waardoor je al een inschatting kan maken wat er speelt op de afdeling en hoe de sfeer is. Jij bent immers de ogen en oren van de afdeling. Vervolgens ga je met de verpleging in overleg wat jouw taken zijn voor die dienst. Met het oogpunt op veiligheid!

Je werkzaamheden zullen zijn; Assisteren bij risicogesprekken en calamiteiten, Taken uitvoeren zoals BHV bij brandalarmen/calamiteiten, verrichten van diverse hand- en spandiensten in overleg met verpleegafdeling, cliënt begeleiden naar verschillende hulpverlener, activiteitenbegeleiding met cliënten (sporten, spelletjes spelen en dergelijke) en zorg dragen voor de veiligheid op de afdeling.

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

Onder het motto “een beller is sneller” nodig ik je uit om contact op te nemen met onderstaand telefoonnummer of e-mail adres:

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert