The Flying Dutchman

Complex beveiliging Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn
MBO
Vast
36 uur per week
2171 - 2587 per 4 weken
Objectbeveiliging Complexbeveiliging

Wij zijn op zoek naar ervaren en gemotiveerde Complexbeveiligers. Ben jij flexibel, fulltime beschikbaar en woon je ook nog binnen een straal van 40 km in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Dan is onderstaande functie echt iets voor jou! 

Wat wij geven…

  • Inschaling volgens CAO Particuliere Beveiliging.
  • Pensioenopbouw vanaf de eerste werkdag.
  • Jouw eigen matchmaker met ervaring in de beveiliging.
  • Toekomst- en begeleidingstrajecten zoals taalbudget en budgetcoaching.
  • Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
  • Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!

Wat wij vragen...

  • Diploma MBO beveiliger 2.
  • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
  • Rijbewijs B, eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom je werkplek.

Jouw matchmaker legt uit…

Belangrijke taken van de complexbeveiliger zijn het controleren van in- en uitgaande goederen, het uitvoeren van toe- en uitgangscontroles en het ontvangen en registreren van bezoekers. Je informeert medewerkers en bezoekers over huisregels en veiligheidsvoorschriften.

Begeleiden van personen die verplaatst moeten worden, bewakingsroutes lopen zijn enkele onderdelen van je werkzaamheden. Wanneer er een opstootje ontstaat, los jij deze door middel van een goede communicatie op. Je zorgt ook voor de veiligheid van de medewerkers die deze dag aan het werk zijn op het terrein of in de werkplaats.

Wanneer je onregelmatigheden of ordeverstoringen constateert, dan rapporteer jij die. Jij bent bereid om 24/7 diensten te werken en 2 weekenden per periode. Jouw rooster is één maand van tevoren bekend. Om deze functie als complex beveiliger goed uit te kunnen voeren is onze opdrachtgever bereid om in jou te investeren. Voordat jij daadwerkelijk start krijg jij een fysieke vaardigheidstest. Elementaire zelfverdediging maakt onderdeel uit van de opleiding.

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo...

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op om een kennismaking in te plannen.

Je mag ons natuurlijk ook gelijk bellen of mailen wanneer je vragen hebt of niet kan wachten om aan de slag te gaan. Dit kan via onderstaand nummer of mailadres.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden