The Flying Dutchman

Complexbeveiliger Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn
MBO
Vast
38 uur per week
1999 - 2672 per 4 weken
Objectbeveiliging Complexbeveiliging

Wij zijn op zoek naar ervaren en gemotiveerde Beveiligers voor de PI in Alphen aan den Rijn. Ben jij flexibel, fulltime beschikbaar en woon je ook nog binnen een straal van 30 km in de omgeving van Alphen aan den Rijn. Dan is onderstaande functie echt iets voor jou! 

Wat vragen wij...

  • Diploma MBO 2 beveiliger of gemotiveerd om deze te behalen.
  • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
  • Rijbewijs B en eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom Alphen aan den Rijn. 

Wat geven wij...

  • Inschaling volgens CAO of ten gunste van de werknemer.
  • Pensioenopbouw na 8 weken. 
  • Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
  • Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!
  • Korting op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Jouw matchmaker legt uit….

De complexbeveiliger in Alphen aan den Rijn verricht controles, signaleert onregelmatigheden, houdt toezicht en treedt op waar nodig. Belangrijke taken van de complexbeveiliger zijn het controleren van in- en uitgaande goederen, het uitvoeren van toe- en uitgangscontroles en het ontvangen en registreren van bezoekers. Je informeert medewerkers en bezoekers over huisregels en veiligheidsvoorschriften.

Jij begeleidt personen die verplaatst moeten worden. Jij loopt bewakingsroutes en als er een opstootje ontstaat, los jij deze door middel van een goede communicatie op. Maar ook degene die deze dag aan het werk is op het terrein/werkplaats, beveilig jij! Het is jouw taak dat diegene zichzelf ook veilig voelt.

In jouw werk controleer jij onder meer op veiligheidsaspecten en op de aanwezigheid van onbevoegden. Als jij onregelmatigheden of ordeverstoringen constateert, dan rapporteer jij die. Jij bent bereid om 24/7 diensten te werken en 2 weekenden per periode. Jouw rooster is één maand van tevoren bekend. Om deze functie goed uit te kunnen voeren is onze opdrachtgever bereid om in jou te investeren. Voordat jij daadwerkelijk start krijg jij een fysieke vaardigheidstest. Deze is pittig en dient voor een eventueel gesprek behaald te zijn, daarna volgt er een interne opleiding van 16,5 dag, welke gewoon wordt doorbetaald. Elementaire zelfverdediging maakt onderdeel uit van de opleiding.

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

“Een beller is nog steeds sneller” lukt dat niet? Vergeet dan onderstaand email adres niet:

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert