The Flying Dutchman

Complexbeveiliger Grave

Grave
MBO
Vast
38 uur per week
1999-2672 per 4 weken
Objectbeveiliging Complexbeveiliging

Wij zijn op zoek naar ervaren en gemotiveerde complexbeveiligers voor de PI in Grave. Ben jij flexibel, fulltime beschikbaar en woon je ook nog binnen een straal van 30 km in de omgeving van Grave? Dan is onderstaande functie echt iets voor jou! 

Wat geven wij….

 • Salaris volgens cao particuliere beveiliging. Salarisinschaling afhankelijk van werkervaring en leeftijd.
 • Je bent bij ons geen nummer. Geven aandacht en waardering aan onze medewerkers.
 • Matchmakers die jou helemaal begeleiden naar een vaste baan.
 • Een maandrooster waarin we rekening houden met juiste opbouw en balans tussen de diensten.
 • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

 • Een diploma beveiliger 2 en BHV is een must.
 • Een representatieve uitstraling en fysieke fitheid.
 • Uitgebreide politiescreening is onderdeel in deze sollicitatieprocedure.
 • Flexibel qua werktijden en je kunt goed omgaan met computers.
 • Rijbewijs B, eigen vervoer en woonachtig binnen straal van 30 km van Grave.

Jouw matchmaker legt uit….

De complexbeveiliger in Grave verricht controles, signaleert onregelmatigheden, houdt toezicht en treedt op waar nodig. Belangrijke taken van de complexbeveiliger zijn het controleren van in- en uitgaande goederen, het uitvoeren van toe- en uitgangscontroles en het ontvangen en registreren van bezoekers. Je informeert medewerkers en bezoekers over huisregels en veiligheidsvoorschriften.

Jij begeleidt personen die verplaatst moeten worden. Jij loopt bewakingsroutes en als er een opstootje ontstaat, los jij deze door middel van een goede communicatie op. Maar ook degene die deze dag aan het werk is op het terrein/werkplaats, beveilig jij! Het is jouw taak dat diegene zichzelf ook veilig voelt.

In jouw werk controleer jij onder meer op veiligheidsaspecten en op de aanwezigheid van onbevoegden. Als jij onregelmatigheden of ordeverstoringen constateert, dan rapporteer jij die. Jij bent bereid om 24/7 diensten te werken en 2 weekenden per periode. Jouw rooster is één maand van tevoren bekend. Om deze functie goed uit te kunnen voeren is onze opdrachtgever bereid om in jou te investeren. Voordat jij daadwerkelijk start krijg jij een fysieke vaardigheidstest. Deze is pittig en dient voor een eventueel gesprek behaald te zijn, daarna volgt er een interne opleiding van 16,5 dag, welke gewoon wordt doorbetaald. Elementaire zelfverdediging maakt onderdeel uit van de opleiding.

Wil jij deze kans pakken bij TFD@Work? Dat doe je zo!

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

Onder het motto “een beller is sneller” nodig ik je van harte uit om met ons contact op te nemen op 0184 - 743 103. Mailen mag ook altijd! Dit kan naar werkenbij@tfdwork.nl

 

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Fryan de Roodt

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert