The Flying Dutchman

Object beveiliger Den Haag (High Risk)

Den Haag
MBO
Vast
38 uur per week
1900 - 2264 per 4 weken
Objectbeveiliging
Direct naar

Wil jij werken binnen de muren van het Europese rechtssysteem, waarin hospitality, maar ook dé-escalerend vermogen vaardigheden zijn waarin jij je herkent? Lees dan snel verder!

Over de functie

Jij bent dienstverlenend ingesteld, maar zal nooit de veiligheid voor jou zelf en de omgeving uit het oog verliezen. Je komt te werken binnen de muren van het Europese rechtssysteem, waarin de Engelse taal tevens de voertaal zal zijn naast het Nederlands.

Samen met je andere collega’s is dit jouw object. Vanwege de grootte van het object en/of terrein wisselen de taken zich af waardoor je een dynamische functie hebt. Het ene moment loop je de welbekende brand, sluit – en controle rondes. Je houdt toezicht op de orde- en veiligheid in en rondom het pand. Je meldt en rapporteert calamiteiten en anderszins afwijkende zaken.

Alle bezoekers controleer je op pas en goederen. Deze taken doe je vanuit gastvrijheid: een persoonlijk welkom en op vriendelijke wijze algemene informatie verstrekken. Observeren, alarmeren en rapporteren is jou niet onbekend. Specifieke rapporten worden in foutloos Nederlands opgesteld. Evenals mondeling doorgeven van afwijkend gedrag welke door jou gesignaleerd wordt. Het spreken van de Engelse taal is een pré. Als onderdeel van de screening zal je ook in gesprek gaan met onze opdrachtgever. Dit gesprek zal geheel in het Engels gevoerd gaan worden.

Spreekt bovenstaande jou aan? Dan bemiddelen wij graag tussen jou en onze opdrachtgever om samen de baan te vinden die aansluit bij jouw persoonlijkheid en wensen.

Functie eisen

  • Diploma MBO 2 beveiliger. Bij voorkeur in het bezit van BHV of EHBO;
  • Onbesproken gedrag, screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure;
  • Rijbewijs B en eigen vervoer, woonachtig binnen een straal van 40 km;

Wat wij bieden

  • Inschaling volgens Cao Particuliere Beveiliging;
  • Bij goed functioneren mogelijk na een half jaar een aanstelling bij de opdrachtgever;
  • Persoonlijke aandacht en waardering door collega’s en management;
  • Korting op sportschool abonnement en op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis;
  • Cao akkoord, 13,25 procent loonsverhoging tot aan 2023 en in de aankomende jaren een kortere werkweek voor hetzelfde salaris;

Solliciteren bij TFD@Work doe je zo:

Klik op de rode solliciteren-knop hieronder om schriftelijk te solliciteren. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek.

Dit kan via een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor in Sliedrecht of via een video call wat jij prettig vindt.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Fryan de Roodt

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert