The Flying Dutchman

Beveiliger openbaar vervoer Den Haag

Den haag
MBO
Vast
38 uur per week
1900 - 2264 per 4 weken
Security Host

Wil jij je inzetten voor de veiligheid in openbare ruimten en ben je dienstverlenend ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder.

Over de functie

Door de aanwezigheid van jou en je collega’s voelen mensen zich veilig in het openbaar vervoer in Den Haag. In deze functie ben je niet alleen bezig met veiligheid maar ben je ook servicegericht bezig. Je begroet en informeert de mensen, controleert vervoersbewijzen en spreekt ook mensen aan op gedrag als dit nodig is. Omdat je veel staat en loopt, is het van belang dat je in goede conditie bent.

In deze functie ben je zowel beveiliger als gastvrouw/ heer. Je maakt deel uit van een groot en dienstverlenend team van beveiligers, waarmee jij samen de sociale veiligheid waarborgt en zorgt voor een veilige en schone omgeving. Aanvang dienst is op diverse locaties in Den Haag (de vroege diensten starten voordat de eerste tram rijdt en de late diensten eindigen nadat de laatste tram in de remise staat).

Onze opdrachtgever ziet jouw talent en neemt je mee in de ontwikkeling van de beveiliging aan de hand van trainingen en praktijkbegeleiding. Met jouw vakkennis, daadkracht, integriteit en talent maak je het verschil voor onze opdrachtgever.

Spreekt bovenstaande jou aan? Dan bemiddelen wij graag tussen jou en onze opdrachtgever om samen de baan te vinden die aansluit bij jouw persoonlijkheid en wensen.

Functie eisen

  • Diploma MBO 2 beveiliger; bij voorkeur in bezit van BHV of EHBO;
  • Onbesproken gedrag, screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure;
  • Rijbewijs B en eigen vervoer, woonachtig binnen een straal van 40 km;

Wat wij bieden

  • Inschaling volgens Cao Particuliere Beveiliging;
  • Bij goed functioneren mogelijk na een half jaar een aanstelling bij de opdrachtgever;
  • Persoonlijke aandacht en waardering door collega’s en management;
  • Korting op sportschool abonnement en op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis;
  • Cao akkoord, 13,25 procent loonsverhoging tot aan 2023 en in de aankomende jaren een kortere werkweek voor hetzelfde salaris;

Solliciteren bij TFD@Work doe je zo:

Klik op de rode solliciteren-knop hieronder om schriftelijk te solliciteren. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek.

Dit kan via een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor in Sliedrecht of via een video call wat jij prettig vindt.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Jacqueline Huismans

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert