The Flying Dutchman

Chauffeur geld- en waarde transport Eindhoven

Eindhoven
MBO
Vast
38 uur per week
1900- 2264 per 4 weken
Transportbeveiliging
Direct naar

LET OP!! Vanwege het Coronavirus kan de sollicitatieprocedure gewijzigd zijn. Wij volgen de richtlijnen vanuit het RIVM. We informeren je graag nadat je sollicitatie is ontvangen.

???????Wil jij jouw verantwoordelijkheidsgevoel en rijvaardigheid inzetten in de wereld van het geld – en waarde transport? Lees dan snel verder!

Over de functie

Als Beveiliger geld en waarde transport zorg jij voor het leveren en ophalen van geld en bijzondere waarden op diverse locaties. Dit varieert van banken, winkels, horecazaken tot tankstations. Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je vindt het leuk om veel onderweg te zijn.

Je werkzaamheden vinden plaats aan de hand van een routelijst maar je onderhoudt wel het contact met de meldkamer voor de stand van zaken. Je bent dienstverlenend ingesteld en staat voor de klant klaar, maar nooit zonder oog te verliezen op de veiligheid van jezelf, je klanten en de omgeving.

De begintijd ligt tussen 05.45 uur en 09.00 uur, dit krijg je in het kader van de veiligheid pas één werkdag van te voren te horen. Tweemaal per periode wordt je ook op zaterdag ingeroosterd.

Spreekt bovenstaande jou aan? Dan bemiddelen wij graag tussen jou en onze opdrachtgever om samen de baan te vinden die aansluit bij jouw persoonlijkheid en wensen.

Functie eisen

  • Diploma MBO 2 beveiliger;
  • Onbesproken gedrag, screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure;
  • Rijbewijs B en eigen vervoer, woonachtig binnen een straal van 40 km;

Wat wij bieden

  • Inschaling volgens Cao Particuliere Beveiliging;
  • Bij goed functioneren mogelijk na een half jaar een aanstelling bij de opdrachtgever;
  • Persoonlijke aandacht en waardering door collega’s en management;
  • Korting op sportschool abonnement en op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis;
  • Cao akkoord, 13,25 procent loonsverhoging tot aan 2023 en in de aankomende jaren een kortere werkweek voor hetzelfde salaris;

Solliciteren bij TFD@Work doe je zo:

Klik op de rode solliciteren-knop hieronder om schriftelijk te solliciteren. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek.

Dit kan via een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor in Sliedrecht of via een video call wat jij prettig vindt.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert