The Flying Dutchman

Objectbeveiliger regio Haaglanden

Delft
MBO
Vast
40 uur per week
2001 - 2385 per 4 weken
Objectbeveiliging

Wil jij voornamelijk dag en avonddiensten werken in de regio Haaglanden en omgeving? Dat kan! Heb jij een beveiligingsdiploma en ben je  fulltime beschikbaar dan kan je aan de slag als objectbeveiliger in de regio Haaglanden. Meer weten? Lees dan snel verder!

Wat geven wij….

  • Salaris conform cao particuliere beveiliging, salarisinschaling afhankelijk van werkervaring.
  • Je bent bij ons geen nummer. Geven aandacht en waardering aan onze medewerkers.
  • Matchmakers die jou helemaal begeleiden naar een vaste baan.
  • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

  • Een beveiligingsdiploma MBO2, BHV is mooi meegenomen.
  • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
  • Rijbewijs B, eigen vervoer en woonachtig binnen een straal van 40 kilometer rondom Delft.

Jouw matchmaker legt uit...

Elke dag op hetzelfde object zitten is niks voor jou. Jij bent op zoek naar een uitdaging, naar variatie! Dat is precies wat wij je aan kunnen bieden. Vier weken van te voren krijg jij te horen waar jij brand- en sluitrondes gaat lopen, waar jij bezoekers gaat ontvangen, waar jij gaat werken met geautomatiseerde beveiligingssystemen of waar jij te maken gaat krijgen met vertrouwelijke informatie. Je hebt veel contact met medewerkers, bezoekers en collega’s in de beveiliging.

Als beveiliger draai je voornamelijk dag en avonddiensten, natuurlijk komt het voor dat je ingepland kan worden voor een nachtdienst. Zie jij geen problemen in het verdienen van meer geld zonder daar extra tijd aan kwijt te zijn? Dan ben jij precies de beveiliger die wij zoeken! Je kan ook ingezet worden in omliggende gemeenten voor eventuele andere beveiligingswerkzaamheden.

Veiligheid en een veilig gevoel is waar jij als beveiliger voor zorgt. Dit doe je bijvoorbeeld door preventief te handelen. Daarom heb jij ook een neus voor opvallende situaties en/of gedrag. Zodat jij in weet te grijpen voordat er een probleem ontstaat.

Wil jij deze kans pakken bij TFD@Work? Dat doe je zo!

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

Onder het motto “een beller is sneller” nodig ik je van harte uit om met ons contact op te nemen op 0184 - 743 103. Mailen mag ook altijd! Dit kan naar werkenbij@tfdwork.nl

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert