The Flying Dutchman

Gemeente Beveiliger Heerhugowaard

Heerhugowaard
MBO
Vast
34 uur per week
1900 - 2264 per 4 weken
Bike team beveiliging Evenementenbeveiliging
Direct naar

LET OP!! Vanwege het Coronavirus kan de sollicitatieprocedure gewijzigd zijn. Wij volgen de richtlijnen vanuit het RIVM. We informeren je graag nadat je sollicitatie is ontvangen.

Ben jij goed in het signaleren van verdachte en onveilige situaties, weet jij prioriteiten te stellen en ben je sportief? Dan zoeken wij jou!

Over de functie

Voor de gemeente Heerhugowaard zijn wij op zoek naar sportieve beveiligers. Jij ziet graag een veilige omgeving voor iedereen. Van nature observeer je en indien nodig ben je niet bang om een melding van een verdachte situatie te maken. Met jouw vakkennis, daadkracht, integriteit, talent en ervaring maak je het verschil voor onze opdrachtgever.

Als beveiliger op de fiets ben je altijd mobiel en overal snel ter plaatse waar je nodig bent. Je vervult meerdere rollen. Je bent biker, ploegleider BHV, verkeersregelaar, security host en mobiel surveillant. Je maakt controle rondes, schrijft specifieke rapporten in foutloos Nederlands en geeft mondeling afwijkend gedrag door welke door jou gesignaleerd wordt.

De werkdagen – en tijden zijn als volgt: Als biker ben je werkzaam op maandag en woensdag van 18:00 – 23:00 uur en als security host ben je aan het werk op vrijdag en zaterdag van 21:00 – 04:00 uur. Je dient zowel fysiek als mentaal fit te zijn en ervaring binnen de horecabeveiliging is een pré.

Spreekt bovenstaande jou aan? Dan bemiddelen wij graag tussen jou en onze opdrachtgever om samen de baan te vinden die aansluit bij jouw persoonlijkheid en wensen.

Functie eisen

  • Diploma MBO 2 beveiliger diploma en in bezit van EHBO en BHV;
  • Onbesproken gedrag, screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure;
  • Rijbewijs B en eigen vervoer, woonachtig binnen een straal van 30 km;

Wat wij bieden

  • Inschaling volgens Cao Particuliere Beveiliging;
  • Bij goed functioneren mogelijk na een half jaar een aanstelling bij de opdrachtgever;
  • Persoonlijke aandacht en waardering door collega’s en management;
  • Korting op sportschool abonnement en op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis;
  • Cao akkoord, 13,25 procent loonsverhoging tot aan 2023 en in de aankomende jaren een kortere werkweek voor hetzelfde salaris;

Solliciteren bij TFD@Work doe je zo:

Klik op de rode solliciteren-knop hieronder om schriftelijk te solliciteren. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek.

Dit kan via een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor in Sliedrecht of via een video call wat jij prettig vindt.

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Fryan de Roodt

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert