The Flying Dutchman

Zorg Beveiliger Halsteren

Halsteren
MBO
Vast
38 uur per week
1900 - 2264 per 4 weken
Zorgbeveiliging

Wil jij werk in een omgeving waarin men op je kan rekenen en waar dienstverlening en beveiliging hand in hand gaan? Lees dan snel verder!

Over de functie

Als zorgbeveiliger van dit zorgcomplex werk je in teamverband en houd jij preventief toezicht over de veiligheid. Jij bent als beveiliger het aanspreekpunt voor medewerkers, patiënten en bezoekers. Daarbij is het belangrijk dat jij goed met mensen om kunt gaan en onregelmatigheden signaleert.

Je komt in aanraking met patiënten met problemen en/of klachten, wij verwachten veel van jouw dé- escalerend vermogen. Het op de juiste wijze optreden tegen personen is hierbij een vereiste. Werktijden liggen voornamelijk in de avonduren en nacht tot ongeveer 02:00 uur

De werkzaamheden bestaan verder uit het lopen van service-, brand-, open-, en sluitronden op het zorgcomplex. Registreren van bezoekers en leveranciers, bezoekerspassen en eventueel sleutels verstrekken, meldkamer taken, monitoren van camerabeelden, assisteren bij het opsporen van vermiste cliënten en het administratief vastleggen van bijzonderheden.

Spreekt bovenstaande jou aan? Dan bemiddelen wij graag tussen jou en onze opdrachtgever om samen de baan te vinden die aansluit bij jouw persoonlijkheid en wensen.

Functie eisen

  • MBO 2 beveiliger diploma en bij voorkeur in bezit van BHV of EHBO;
  • Onbesproken gedrag, screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure;
  • Rijbewijs B en eigen vervoer, woonachtig binnen een straal van 30 km;

Wat wij bieden

  • Inschaling volgens Cao Particuliere Beveiliging;
  • Bij goed functioneren mogelijk na een half jaar een aanstelling bij de opdrachtgever;
  • Persoonlijke aandacht en waardering door collega’s en management;
  • Korting op sportschool abonnement en op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis;
  • Cao akkoord, 13,25 procent loonsverhoging tot aan 2023 en in de aankomende jaren een kortere werkweek voor hetzelfde salaris;

Solliciteren bij TFD@Work doe je zo:

Klik op de rode solliciteren-knop hieronder om schriftelijk te solliciteren. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek.

Dit kan via een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor in Sliedrecht of via een video call wat jij prettig vindt.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Shui Fan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert