The Flying Dutchman

Hoofd surveillant Utrecht

Utrecht
MBO
Vast
38 uur per week
1980 - 2384 per 4 weken
Mobiele Surveillance
Direct naar

Wil jij je leidinggevende capaciteiten en dienstverlenende instelling optimaal benutten in deze veelzijdige functie? Reageer dan snel!

Over deze functie

Jij geeft in de operatie direct of indirect leiding aan een team van mobiel surveillanten, maar draait zelf ook diensten mee. Dit team bestaat uit gediplomeerde en – aspirant beveiligers. Jij zorgt voor de juiste mensen op de juiste plek. Zij kunnen op jou rekenen en bouwen, wanneer het aan komt op een gesprek op persoonlijk niveau, maar je deinst ook niet terug van een pittig gesprek.

Je zorgt dat jouw team de beste en juiste middelen tot hun beschikking heeft. Om de aspirant beveiligers zo goed mogelijk voor te bereiden op hun toekomstige werkzaamheden sta jij ze bij in hun opleiding en tijdens hun werkzaamheden, zodat zij een goede basis leggen voor hun verdere carrière.

Als hoofd surveillant ben jij het aanspreekpunt voor verschillende klanten en tevens operationeel verantwoordelijk voor de diensten bij de klant. Je staat open voor suggesties en ideeën en samen met je team zorg je ervoor dat de klant tevreden is.

Spreekt bovenstaande jou aan? Dan bemiddelen wij graag tussen jou en onze opdrachtgever om samen de baan te vinden die aansluit bij jouw persoonlijkheid en wensen.

Functie eisen

  • Diploma MBO 2 beveiliger. Bij voorkeur Coördinator diploma, BHV en/of EHBO;
  • Onbesproken gedrag, screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure;
  • Rijbewijs B en eigen vervoer, woonachtig binnen een straal van 30 km;

Wat wij bieden

  • Inschaling volgens Cao Particuliere Beveiliging;
  • Bij goed functioneren mogelijk na een half jaar een aanstelling bij de opdrachtgever;
  • Persoonlijke aandacht en waardering door collega’s en management;
  • Korting op sportschool abonnement en op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis;
  • Cao akkoord, 13,25 procent loonsverhoging tot aan 2023 en in de aankomende jaren een kortere werkweek voor hetzelfde salaris;

Solliciteren bij TFD@Work doe je zo:

Klik op de rode solliciteren-knop hieronder om schriftelijk te solliciteren. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek.

Dit kan via een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor in Sliedrecht of via een video call wat jij prettig vindt.

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Shui Fan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert