The Flying Dutchman

Logistiek Objectbeveiliger Nieuwegein

Nieuwegein
MBO
Vast
38 uur per week
2001 - 2512 per 4 weken
Objectbeveiliging

Woon jij in de omgeving van Nieuwegein, ben jij een echte Objectbeveiliger en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij een leuke uitdagende functie voor jou.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Objectbeveiliger voor de logistieke sector! Dus ben je parttime of fulltime beschikbaar en past deze vacature helemaal bij jou? Reageer snel!

Wat geven wij….

  • Salaris volgens cao particuliere beveiliging. Salarisinschaling afhankelijk van werkervaring.
  • Je bent bij ons geen nummer. Geven aandacht en waardering aan onze medewerkers.
  • Matchmakers die jou helemaal begeleiden naar een vaste baan.
  • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

  • Een MBO2 beveiligingsdiploma
  • Representatief voorkomen en 24/7 flexibel inzetbaar
  • Enige jaren ervaring als objectbeveiliger
  • In het bezit van rijbewijs B, eigen vervoer en woonachtig binnen 40 km rondom Nieuwegein

Jouw matchmaker legt uit...

Jij gaat aan de slag als logistiek Objectbeveiliger en bent verantwoordelijk voor het beveiligen van het object en de eigendommen van de klant. In deze verantwoordelijke, veelzijdige en hectische functie ben je altijd actief aan het werk. Jij kan prima schakelen tussen beveiligen en gastheer/vrouw zijn. Taken wisselen zich gedurende de dag af. Verder ben jij goed met diverse talen, zoals Nederlands, Engels en Duits.Het is in deze functie van groot belang dat je stressbestendig bent en prioriteiten kan stellen.

Signaleren, anticiperen en adequaat treed je op bij veiligheidsrisico’s en afwijkingen. Je zorgt ook voor de in- en uitgangscontroles en je bent de vraagbaak voor bezoekers en personeel. Tevens voer je controle rondes te voet uit daarom is het belangrijk dat je fysiek fit bent.

Wil jij deze kans pakken bij TFDWORK? 

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

Onder het motto “een beller is sneller” nodig ik je van harte uit om met ons contact op te nemen op 0184 - 743 103. Mailen mag ook altijd! Dit kan naar werkenbij@tfdwork.nl

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Romy de Deugd

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert