The Flying Dutchman

Mobiele surveillant Sliedrecht

Sliedrecht
MBO
Vast
38 uur per week
2001 - 2512 per 4 weken
Mobiele Surveillance

 Vind jij het fijn om zelfstandig te kunnen werken en om veel onderweg te zijn? Dan is deze kans misschien wel iets voor jou! Je kan fulltime, maar ook parttime aan de slag als mobiel surveillant in de omgeving van Sliedrecht.

Is het voor jou dus geen probleem om in de nacht of in het weekend te werken en ben jij fysiek fit dan is dit de ideale baan voor jou! Reageer dus snel.

Wat vragen wij...

  • Diploma MBO 2 beveiliger of gemotiveerd om deze te behalen.
  • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
  • Rijbewijs B en eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom Sliedrecht. 

Wat geven wij...

  • Inschaling volgens CAO of ten gunste van de werknemer.
  • Pensioenopbouw na 8 weken. 
  • Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
  • Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!
  • Korting op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Jouw matchmaker legt uit…

In een goed uitgeruste surveillanceauto zorg jij, zelfstandig voor de beveiliging van meerdere objecten in de omgeving van Sliedrecht tot Gorinchem. Tijdens jouw dienst heb je onder andere de taak het openen en sluiten van panden. Daarnaast voer je ook controles uit op bedrijventerreinen en signaleer je gevaarlijke situaties. Tijdens één van je diensten kom je een gevaarlijke situatie tegen. Wat doe je? Juist! Je gaat kijken wat er aan de hand is en zorgt voor de juiste opvolging.

Wanneer je bezig bent met het lopen van een ronde bij een object krijg je een melding van de meldkamer. Een alarm in een ander pand gaat af. Wat doe je? Juist! Je gaat er natuurlijk naar toe en zorgt voor een juiste opvolging. Heb je ondersteuning nodig? Dan staat er altijd een team van collega’s voor je klaar!

Je diensten zal je voornamelijk zelfstandig uitvoeren en soms op diverse objecten. Je bent flexibel inzetbaar en onregelmatige tijden werken is voor jou geen probleem. Je werkt in een team per regio, met moderne hulpmiddelen en draagt bij aan de veiligheid bij onze klant. Ben jij enthousiast geworden reageer dan snel!

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

“Een beller is nog steeds sneller” lukt dat niet? Vergeet dan onderstaand email adres niet:

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Romy de Deugd

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert