The Flying Dutchman

Centralist Meldkamer / Alarmcentrale Drechtsteden

Sliedrecht
MBO
Vast
36 uur per week
2171 - 2587 per 4 weken
Centralisten

Werk jij graag in het kloppend hart van een organisatie? Ben je opgeleid tot Centralist en/of beveiliger voor de alarmcentrale/meldkamer, of ben je nog bezig met je opleiding hiervoor? Zowel fulltime als parttime zijn wij op zoek naar een enthousiaste centralist voor onze alarmcentrale/meldkamer.

Wat wij geven…

 • Inschaling volgens CAO Particuliere Beveiliging.
 • Pensioenopbouw vanaf de eerste werkdag.
 • Jouw eigen matchmaker met ervaring in de beveiliging.
 • Toekomst- en begeleidingstrajecten zoals taalbudget en budgetcoaching.
 • Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
 • Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!

Wat wij vragen...

 • Diploma MBO beveiliger 2 
 • Bereid om de opleiding tot centralist (BOCA) te volgen.
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
 • Rijbewijs B, eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom je werkplek.

Jouw matchmaker legt uit…

Als centralist ben je verantwoordelijk voor alle binnenkomende telefoonlijnen en alarmen op onze alarmcentrale in Sliedrecht of Alblasserdam. Van servicelijnen tot track & trace meldingen en van inbraak-, brand-, medische en technische alarmmeldingen tot aan video afhandeling. Jij bent als centralist van alle markten thuis. Je maakt daarbij gebruik van geavanceerde systemen, die je in staat stellen om snel te handelen in geval van een calamiteit of een inbraak. Kortom, een veelzijdige en verantwoordelijke functie, waarbij geen dag hetzelfde is!

Je werkt niet op de automatische piloot maar bent goed proactief bezig en je handelt op het juiste moment. Stressbestendig zijn is een sleutelwoord voor deze functie en zorg dat je altijd klant en servicegericht bent.

Woon jij in de omgeving van het mooie baggerdorp Sliedrecht, heb jij de juiste papieren en vind je het geen probleem om wisselende diensten te werken? Reageer dan snel

 

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo...

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op om een kennismaking in te plannen.

Je mag ons natuurlijk ook gelijk bellen of mailen wanneer je vragen hebt of niet kan wachten om aan de slag te gaan. Dit kan via onderstaand nummer of mailadres.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert