The Flying Dutchman

Meldkamer Centralist

Sliedrecht
MBO
Vast
38 uur per week
2001 - 2385 per 4 weken
Centralisten

Werk jij graag in het kloppend hart van een organisatie? Ben jij opgeleid tot Centralist en/of beveiliger voor de alarmcentrale/meldkamer of wellicht hiervoor nog aan het leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zowel full- als parttime zoeken wij een enthousiaste Centralist Alarmcentrale/Meldkamer. Woon jij in de omgeving van het mooie baggerdorp Sliedrecht, heb jij de juiste papieren en vind je het geen probleem om wisselende diensten te werken? Reageer dan snel.

Wat geven wij...

 • Salaris volgens cao particuliere beveiliging. Salarisinschaling afhankelijk van werkervaring
 • Je bent bij ons geen nummer. Geven aandacht en waardering aan onze medewerkers
 • Matchmakers die jou helemaal begeleiden naar een vaste baan
 • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023

Wat vragen wij...

 • Een MBO 2 beveiligingsdiploma of BOCA diploma (of studerend hiervoor)
 • EHBO of BHV is een pré
 • Flexibel en 24-7 inzetbaar
 • Fysiek fit en stressbestendig zijn
 • Rijbewijs B en eigen vervoer en woonachtig in de omgeving van 40 km rondom Sliedrecht

Jouw matchmaker legt uit…

Als centralist ben je verantwoordelijk voor alle binnenkomende telefoonlijnen en alarmen op onze alarmcentrale in Sliedrecht of Alblasserdam. Van servicelijnen tot track & trace meldingen en van inbraak-, brand-, medische en technische alarmmeldingen tot aan video afhandeling. Jij bent als centralist van alle markten thuis. Je maakt daarbij gebruik van geavanceerde systemen, die je in staat stellen om snel te handelen in geval van een calamiteit of een inbraak. Kortom, een veelzijdige en verantwoordelijke functie, waarbij geen dag hetzelfde is!

Je werkt niet op de automatische piloot maar bent goed proactief bezig en je handelt op het juiste moment. Stressbestendig zijn is een sleutelwoord voor de functie en zorg dat je altijd klant en servicegericht bent. Dus ben je enthousiast geworden over deze job?

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

Onder het motto “een beller is sneller” nodig ik je van harte uit om met ons contact op te nemen op 0184 - 743 103. Mailen mag ook altijd! Dit kan naar werkenbij@tfdwork.nl

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Romy de Deugd

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert