The Flying Dutchman

Beveiliger gastheer / gastvrouw Amsterdam

Amsterdam
MBO
Vast
36 uur per week
2232 - 2587 per 4 weken
Hospitality beveiliging Objectbeveiliging

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Object Beveiliger. Woon jij in de omgeving van Amsterdam, heb jij de juiste papieren en vind je het geweldig om op diverse objecten te werken en vind je het geen probleem om wisselende diensten te werken? Reageer dan snel.

Wat wij geven…

  • Inschaling volgens CAO Particuliere Beveiliging.
  • Pensioenopbouw vanaf de eerste werkdag.
  • Jouw eigen matchmaker met ervaring in de beveiliging.
  • Toekomst- en begeleidingstrajecten zoals taalbudget en budgetcoaching.
  • Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
  • Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!

Wat wij vragen...

  • Diploma MBO beveiliger 2.
  • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
  • Rijbewijs B, eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom je werkplek.

Jouw matchmaker legt uit…

Als security host heb je een combinatiefunctie van receptionist(e) en beveiliger. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst en registratie van bezoekers, de uitgifte van bezoekerspassen, controle rondes lopen en het opstellen en communiceren van dag rapportages. Je staat constant in contact met je klant, daarom is een dienstverlenende en flexibele instelling van groot belang. Je dient minimaal 2 jaar ervaring te hebben binnen de beveiliging.

Je werkt in hartje Amsterdam en dient ervoor te zorgen dat je om 05:30 uur op locatie bent om te starten aan een mooie werkdag in de beveiliging. Bezoekers van over de gehele wereld bezoeken het object en je staat ze onder andere ook te woord in het Engels. Het is daarom van belang dat je deze taal vloeiend spreekt. Spreek je meerdere talen dan is dat mooi meegenomen.

Het komt weleens voor dat je dienst uitloopt. Je flexibiliteit wordt dan ook zeer op prijs gesteld. Werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag overdag en in de avonduren. In situaties, waarin er meer van je gevraagd wordt, ben je stressbestendig en heb je een de-escalerend vermogen, maar blijf je te allen tijde vriendelijk en voel je je verantwoordelijk. Spreekt dit je aan reageer dan snel!

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo...

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op om een kennismaking in te plannen.

Je mag ons natuurlijk ook gelijk bellen of mailen wanneer je vragen hebt of niet kan wachten om aan de slag te gaan. Dit kan via onderstaand nummer of mailadres.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden