The Flying Dutchman

Gastvrije beveiliger Amsterdam

Amsterdam
MBO
Vast
36 uur per week
2001 - 2384 per 4 weken
Hospitality beveiliging Objectbeveiliging

Wil jij graag het visitekaartje zijn voor onze opdrachtgever. Ben je zorgzaam, gastvrij en wil jij fulltime werken in hartje Amsterdam? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Objectbeveiliger. Woon jij in de omgeving van Amsterdam, heb jij de juiste papieren en vind je het geweldig om op diverse objecten te werken en vind je het geen probleem om wisselende diensten te werken? Reageer dan snel.

Wat vragen wij...

  • Diploma MBO 2 beveiliger of gemotiveerd om deze te behalen.
  • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
  • Rijbewijs B en eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom Amsterdam. 

Wat geven wij...

  • Inschaling volgens CAO of ten gunste van de werknemer.
  • Pensioenopbouw na 8 weken. 
  • Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
  • Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!
  • Korting op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Jouw matchmaker legt uit…

Als security host heb je een combinatiefunctie van receptionist(e) en beveiliger. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst en registratie van bezoekers, de uitgifte van bezoekerspassen, controle rondes lopen en het opstellen en communiceren van dag rapportages. Je staat constant in contact met je klant, daarom is een dienstverlenende en flexibele instelling van groot belang. Je dient minimaal 2 jaar ervaring te hebben binnen de beveiliging.

Je werkt in hartje Amsterdam en dient ervoor te zorgen dat je om 05:30 uur op locatie bent om te starten aan een mooie werkdag. Bezoekers van over de gehele wereld bezoeken het object en je staat ze onder andere ook te woord in het Engels. Het is daarom van belang dat je deze taal vloeiend spreekt. Spreek je meerdere talen dan is dat mooi meegenomen.

Het komt weleens voor dat je dienst uitloopt. Je flexibiliteit wordt dan ook zeer op prijs gesteld. Werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag overdag en in de avonduren. In situaties, waarin er meer van je gevraagd wordt, ben je stressbestendig en heb je een de-escalerend vermogen, maar blijf je te allen tijde vriendelijk en voel je je verantwoordelijk.

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

“Een beller is nog steeds sneller” lukt dat niet? Vergeet dan onderstaand email adres niet:

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert