The Flying Dutchman

Gastvrije objectbeveiliger Amsterdam

Amsterdam
MBO
Vast
36 uur per week
2001 - 2384 per 4 weken
Hospitality beveiliging Objectbeveiliging

Wil jij graag het visitekaartje zijn voor onze opdrachtgever. Ben je zorgzaam, gastvrij en wil jij fulltime werken in hartje Amsterdam? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Objectbeveiliger. Woon jij in de omgeving van Amsterdam, heb jij de juiste papieren en vind je het geweldig om op diverse objecten te werken en vind je het geen probleem om wisselende diensten te werken? Reageer dan snel.

Wat geven wij...

 • Salaris volgens cao particuliere beveiliging. Salarisinschaling afhankelijk van werkervaring
 • Je bent bij ons geen nummer. Geven aandacht en waardering aan onze medewerkers
 • Matchmakers die jou helemaal begeleiden naar een vaste baan
 • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023

Wat vragen wij...

 • Een MBO 2 beveiligingsdiploma
 • Gastvrij en representatief voorkomen
 • 24/7 beschikbaar
 • Rijbewijs B en eigen vervoer en woonachtig in de omgeving van 40 km rondom Amsterdam

Jouw matchmaker legt uit…

Als security host heb je een combinatiefunctie van receptionist(e) en beveiliger. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst en registratie van bezoekers, de uitgifte van bezoekerspassen, controle rondes lopen en het opstellen en communiceren van dag rapportages. Je staat constant in contact met je klant, daarom is een dienstverlenende en flexibele instelling van groot belang. Je dient minimaal 2 jaar ervaring te hebben binnen de beveiliging.

Je werkt in hartje Amsterdam en dient ervoor te zorgen dat je om 05:30 uur op locatie bent om te starten aan een mooie werkdag. Bezoekers van over de gehele wereld bezoeken het object en je staat ze onder andere ook te woord in het Engels. Het is daarom van belang dat je deze taal vloeiend spreekt. Spreek je meerdere talen dan is dat mooi meegenomen.

Het komt weleens voor dat je dienst uitloopt. Je flexibiliteit wordt dan ook zeer op prijs gesteld. Werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag overdag en in de avonduren. In situaties, waarin er meer van je gevraagd wordt, ben je stressbestendig en heb je een de-escalerend vermogen, maar blijf je te allen tijde vriendelijk en voel je je verantwoordelijk.

Jouw matchmaker legt uit...

Deze parttime job is heel afwisselend. Je werkt dag en avonddiensten van maandag tot en met zondag als beveiliger in een groot winkelcentrum. Hier ben je voornamelijk huismeester, je geeft assistentie aan de winkeliers bijvoorbeeld bij een lekkage. Ook geef je ondersteuning aan de bewoners, uitgifte van sleutels en kleine werkzaamheden zoals lampen vervangen en kleine reparaties aan de panden horen bij je taken.

Tijdens je dienst kan er vanuit de winkels gevraagd worden voor assistentie bij een winkeldiefstal. Dit is geen primaire taak, maar kan voorkomen tijdens je winkel surveillancediensten. Spreekt bovenstaande vacature jou aan, reageer dan snel!

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

Onder het motto “een beller is sneller” nodig ik je uit om contact op te nemen met onderstaand telefoonnummer of e-mail adres:

 • +31 184 743 103
 • werkenbij@tfdwork.nl

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Jacqueline Huismans

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert