The Flying Dutchman

Objectbeveiliger Hoofddorp

Hoofddorp
MBO
Vast
25 uur per week
2001 - 2385 per 4 weken
Objectbeveiliging

Voor 25 uur per week kan jij aan de slag gaan als Objectbeveiliger in Hoofddorp ! Voor een speciaal object zoeken wij dan ook een ervaren objectbeveiliger, die goed Engels spreekt en gastvrij kan beveiligen.

Ben jij in bezit van je beveiligingsdiploma, heb je enige ervaring en denk jij deze job is echt iets voor mij? Lees dan verder.

Wat vragen wij...

 • Diploma MBO 2 beveiliger of gemotiveerd om deze te behalen.
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
 • Rijbewijs B en eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom Hoofddorp. 

Wat geven wij...

 • Inschaling volgens CAO of ten gunste van de werknemer.
 • Pensioenopbouw na 8 weken. 
 • Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
 • Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!
 • Korting op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis.
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Jouw matchmaker legt uit...

Jij gaat aan de slag als Objectbeveiliger bij dit speciale object in Hoofddorp en bent verantwoordelijk voor het beveiligen van het object en de eigendommen van de klant. In deze verantwoordelijke, veelzijdige en hectische functie ben je altijd actief aan het werk. Jij kan prima schakelen tussen beveiligen en gastheer/vrouw zijn. Taken wisselen zich gedurende de dag af. Je werkt in deze functie zelfstandig en in teamverband. Het is in deze functie van groot belang dat je stressbestendig bent en prioriteiten kan stellen. Je bent flexibel en vind het niet erg om wisselende diensten te draaien.

Signaleren, anticiperen en adequaat treed je op bij veiligheidsrisico’s en afwijkingen. Je zorgt ook voor de in- en uitgangscontroles en je bent de vraagbaak voor bezoekers en personeel. Tevens voer je controle ronde te voet uit daarom is het belangrijk dat je fysiek fit bent. Kortom een uitdagende job, reageer dus snel!

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

“Een beller is nog steeds sneller” lukt dat niet? Vergeet dan onderstaand email adres niet:

 •  

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert