The Flying Dutchman

Objectbeveiliger Vlissingen

Vlissingen
MBO
Vast
30 uur per week
2001 - 2385 per 4 weken
Objectbeveiliging Havenbeveiliging

Wil jij graag het visitekaartje zijn voor onze opdrachtgever. Ben je zorgzaam, gastvrij en wil jij werken in het mooie Zeeland? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zoeken een ervaren en enthousiaste Objectbeveiliger voor 30 uur per week. Woon jij in de omgeving van Vlissingen, heb jij de juiste papieren en vind je het geweldig om als objectbeveiliger aan de slag te gaan en is het voor jou geen probleem om wisselende diensten te werken? Reageer dan snel.

Wat vragen wij...

  • Diploma MBO 2 beveiliger of gemotiveerd om deze te behalen.
  • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
  • Rijbewijs B en eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom Vlissingen. 

Wat geven wij...

  • Inschaling volgens CAO of ten gunste van de werknemer.
  • Pensioenopbouw na 8 weken. 
  • Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
  • Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!
  • Korting op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Jouw matchmaker legt uit…

Als objectbeveiliger op deze speciale ISPS locatie moet je je mannetje kunnen staan. Je bent verantwoordelijk voor de alarmeringen, de ontvangst en registratie van bezoekers, de uitgifte van bezoekerspassen, controle rondes lopen en het opstellen en communiceren van dag rapportages. Je staat constant in contact met je klant, daarom is een dienstverlenende en flexibele instelling van groot belang. Voor deze functie is het belangrijk dat je in het bezit bent van de juiste papieren en dat je enige ervaring hebt als objectbeveiliger.

Je werklocatie ligt in de mooie plaats Vlissingen. Het ontvangen van bezoekers van over de gehele wereld en je staat ze onder andere te woord in het Engels. Het is daarom van belang dat je deze taal vloeiend spreekt. Spreek je meerdere talen dan is dat mooi meegenomen. In situaties waarin er meer van je gevraagd wordt ben je stressbestendig en heb je een dé-escalerend vermogen, maar blijf je te allen tijde vriendelijk en voel je je verantwoordelijk.

Spreekt bovenstaande jou aan? Dan bemiddelen wij graag tussen jou en onze opdrachtgever om samen de baan te vinden die aansluit bij jouw persoonlijkheid en wensen.

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

“Een beller is nog steeds sneller” lukt dat niet? Vergeet dan onderstaand email adres niet:

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Natasja van Wingerden

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert