The Flying Dutchman

Objectbeveiliger Vlissingen

Vlissingen
MBO
Vast
30 uur per week
2001 - 2385 per 4 weken
Objectbeveiliging Havenbeveiliging

Wil jij graag het visitekaartje zijn voor onze opdrachtgever. Ben je zorgzaam, gastvrij en wil jij werken in het mooie Zeeland? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zoeken een ervaren en enthousiaste Objectbeveiliger voor 30 uur per week. Woon jij in de omgeving van Vlissingen, heb jij de juiste papieren en vind je het geweldig om als objectbeveiliger aan de slag te gaan en is het voor jou geen probleem om wisselende diensten te werken? Reageer dan snel.

Wat geven wij...

 • Salaris volgens cao particuliere beveiliging. Salarisinschaling afhankelijk van werkervaring
 • Je bent bij ons geen nummer. Geven aandacht en waardering aan onze medewerkers
 • Matchmakers die jou helemaal begeleiden naar een vaste baan
 • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023

Wat vragen wij...

 • Een MBO 2 beveiligingsdiploma
 • Certificaat Havenbeveiliger (ISPS)
 • EHBO, BHV en VCA 
 • Gastvrij en representatief voorkomen en goed kunnen omgaan met computers
 • 24/7 beschikbaar
 • Rijbewijs B en eigen vervoer en woonachtig maximaal 40 km. in de omgeving van Vlissingen

Jouw matchmaker legt uit…

Als objectbeveiliger op deze speciale ISPS locatie moet je je mannetje kunnen staan. Je bent verantwoordelijk voor de alarmeringen, de ontvangst en registratie van bezoekers, de uitgifte van bezoekerspassen, controle rondes lopen en het opstellen en communiceren van dag rapportages. Je staat constant in contact met je klant, daarom is een dienstverlenende en flexibele instelling van groot belang. Voor deze functie is het belangrijk dat je in het bezit bent van de juiste papieren en dat je enige ervaring hebt als objectbeveiliger.

Je werklocatie ligt in de mooie plaats Vlissingen. Het ontvangen van bezoekers van over de gehele wereld en je staat ze onder andere te woord in het Engels. Het is daarom van belang dat je deze taal vloeiend spreekt. Spreek je meerdere talen dan is dat mooi meegenomen. In situaties waarin er meer van je gevraagd wordt ben je stressbestendig en heb je een dé-escalerend vermogen, maar blijf je te allen tijde vriendelijk en voel je je verantwoordelijk.

Spreekt bovenstaande jou aan? Dan bemiddelen wij graag tussen jou en onze opdrachtgever om samen de baan te vinden die aansluit bij jouw persoonlijkheid en wensen.

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

Onder het motto “een beller is sneller” nodig ik je van harte uit om met ons contact op te nemen op 0184 - 743 103. Mailen mag ook altijd! Dit kan naar werkenbij@tfdwork.nl

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Jacqueline Huismans

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert