The Flying Dutchman

Mobiele surveillant regio Rotterdam / Haaglanden

Schiedam
MBO
Vast
38 uur per week
2001 - 2385 per 4 weken
Mobiele Surveillance

Houdt jij ervan om zelfstandig te kunnen werken en om veel onderweg te zijn? Dan is deze kans misschien wel iets voor jou! Je kan fulltime, maar ook parttime aan de slag als mobiel surveillant in de regio Rotterdam en Haaglanden.

Is het voor jou geen probleem om in de avond, nacht of in het weekend te werken en ben jij fysiek fit dan is dit de ideale baan voor jou! Reageer dus snel.

Wat vragen wij...

  • Diploma MBO 2 beveiliger of gemotiveerd om deze te behalen.
  • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
  • Rijbewijs B en eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom Rotterdam/ Haaglanden 

Wat geven wij...

  • Inschaling volgens CAO of ten gunste van de werknemer.
  • Pensioenopbouw na 8 weken. 
  • Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
  • Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!
  • Korting op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Jouw matchmaker legt uit…

Tijdens je dienst zorg jij zelfstandig voor de beveiliging van meerdere objecten en bedrijfsterreinen in de regio van Rotterdam en omstreken. Hier heb je onder andere als taak het openen en sluiten van panden. Daarnaast voer je ook controles uit op industrieterreinen en signaleer je afwijkende en potentiële gevaarlijke situaties. Tijdens één van je diensten kom je in een dergelijke situatie terecht. Wat doe je? Juist! Je gaat kijken wat er aan de hand is en zorgt voor de juiste opvolging.

Wanneer je bezig bent met het lopen van een ronde bij een object krijg je een melding van de meldkamer. Een alarm in een ander pand gaat af. Je gaat er natuurlijk naar toe en zorgt voor een correcte afhandeling van deze melding. Heb je ondersteuning nodig? Dan staat er altijd een team van collega’s voor je klaar!

Je diensten zul je voornamelijk zelfstandig uitvoeren en soms op diverse objecten en terreinen. Je bent flexibel inzetbaar en onregelmatige tijden werken is voor jou geen probleem. Je werkt in een team per regio, met moderne hulpmiddelen en draagt bij aan de veiligheid bij onze klant. Ben jij enthousiast geworden reageer dan snel!

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

“Een beller is nog steeds sneller” lukt dat niet? Vergeet dan onderstaand email adres niet:

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert