The Flying Dutchman

Teamleider BOA Handhaving Arnhem

Arnhem
MBO
Vast
40 uur per week
2400 - 2750 per maand
Handhaving/BOA
Direct naar

Wil jij je leidinggevende capaciteiten en dienstverlenende instelling optimaal benutten in deze veelzijdige functie? Reageer dan snel!

Over deze functie

In deze veelzijdige functie dien je affiniteit te hebben met handhaving en wet – en regelgeving op het gebied van parkeerhandhaving. Tevens ben jij het aanspreekpunt voor medewerkers en diverse klanten (gemeente, politie etc.). In je functie ben je verantwoordelijk voor het inwerken, coachen en begeleiden van handhavers, het opstellen van roosters, de naleving van het parkeerbeleid, het schrijven van managementrapportages en het initiëren van verbeteringen t.a.v. de parkeerhandhaving.

Je geeft dagelijks leiding aan een team van medewerkers. Zij kunnen op jou rekenen wanneer het aan komt op een gesprek op persoonlijk niveau, maar je deinst ook niet terug van een pittig gesprek. Je steekt graag je handen uit de mouwen en weet je medewerkers te motiveren in de werkzaamheden die jullie samen uitvoeren.

Je bent bereid tot het werken in wisselende diensten en weekenddiensten. Je bent administratief goed onderlegd en hebt kennis van Word en Excel. Aantoonbare leidinggevende ervaring in een soort gelijke functie is een pré evenals het op de hoogte zijn van relevante wet – en regelgeving op het gebied van parkeerhandhaving;

Spreekt bovenstaande jou aan? Dan bemiddelen wij graag tussen jou en onze opdrachtgever om te kijken of jij de juiste kandidaat bent voor deze functie.

Functie eisen

  • Geldig BOA getuigschrift; MBO werk / denk niveau met min. 2 jaar leidinggevende ervaring;
  • Onbesproken gedrag, screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure;
  • Rijbewijs B en eigen vervoer, woonachtig binnen een straal van 30 km;

Wat wij bieden

  • Inschaling conform eigen CAO;
  • Toeslagen bij avond, weekenddiensten en maaltijdvergoeding;
  • Bij goed functioneren mogelijk na een half jaar een aanstelling bij de opdrachtgever;
  • Persoonlijke aandacht en waardering door collega’s en management;
  • Korting op sportschool abonnement en op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis;

Solliciteren bij TFD@Work doe je zo:

Klik op de rode solliciteren-knop hieronder om schriftelijk te solliciteren. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek.

Dit kan via een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor in Sliedrecht of via een video call wat jij prettig vindt.

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Susanne van Nieuwland

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert