The Flying Dutchman

Personeelsplanner Veldhoven

Veldhoven
MBO
Vast
40 uur per week
2200 - 2700 per 4 weken
Other Area(s)

Heb jij affiniteit met de beveiliging en ben je een ervaren personeelsplanner met Rostar Cas ervaring? Lees dan snel verder!

Over de functie

Als ervaren planner vervul jij een cruciale rol binnen de organisatie van onze opdrachtgever. In deze veelzijdige – en uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor een optimale inzet van gemiddeld 100 medewerkers. Ervaring met het planningsprogramma Rostar Cas is een pré.

Je houdt hierbij rekening met afspraken van de opdrachtgevers, kaders van de wet, arbeidsvoorwaarden, afspraken binnen de organisatie en de wensen van collega’s. In je rol als planner draai je ook mee in de piketdienst. Hierin vang je uitval door ziekte of andere verstoringen in het rooster op. Je kan snel schakelen en zorgt dat door efficiënt plannen het rooster weer kloppend en dicht is.

In je rol als planner kan je snel schakelen wanneer tijdens je piketdienst uitval voorkomt door ziekte of andere omstandigheden. Je bent oplossingsgericht, kan zelfstandig werken en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Het is dan ook van belang dat je je goed kan verplaatsen in zowel je rol als planner als in de rol van beveiliger. Affiniteit met de beveiliging is dan ook een pré.

Spreekt bovenstaande jou aan? Dan bemiddelen wij graag tussen jou en onze opdrachtgever om samen de baan te vinden die aansluit bij jouw persoonlijkheid en wensen.

Functie eisen

  • MBO+/HBO niveau en ervaring met Rostar Cas;
  • Onbesproken gedrag, screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure;
  • Rijbewijs B en eigen vervoer, woonachtig binnen een straal van 30 km;

Wat wij bieden

  • Inschaling volgens Cao Particuliere Beveiliging;
  • Bij goed functioneren mogelijk na een half jaar een aanstelling bij de opdrachtgever;
  • Persoonlijke aandacht en waardering door collega’s en management;
  • Korting op sportschool abonnement en op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis;
  • Cao akkoord, 13,25 procent loonsverhoging tot aan 2023 en in de aankomende jaren een kortere werkweek voor hetzelfde salaris;

Solliciteren bij TFD@Work doe je zo:

Klik op de rode solliciteren-knop hieronder om schriftelijk te solliciteren. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek.

Dit kan via een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor in Sliedrecht of via een video call wat jij prettig vindt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Shui Fan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert