The Flying Dutchman

Teamleider regio West Brabant

Breda
MBO
Vast
38 uur per week
1980 - 2483 per 4 weken
Other Area(s)
Direct naar

LET OP!! Vanwege het Coronavirus kan de sollicitatieprocedure gewijzigd zijn. Wij volgen de richtlijnen vanuit het RIVM. We informeren je graag nadat je sollicitatie is ontvangen.

Wil jij je ervaring als beveiliger inzetten en je leidinggevende capaciteiten ten volle benutten in de regio West Brabant? Lees dan snel verder!

Over de functie

Als teamleider vervul jij een cruciale rol binnen de organisatie van onze opdrachtgever voor de regio West Brabant. Jouw werkgebied ligt tussen Halsteren en Veldhoven, maar kan ook weleens incidenteel reiken tot Limburg. In deze veelzijdige – en uitdagende functie ben jij verantwoordelijk voor de medewerkers die op diverse objecten ingezet worden en zal je, wanneer nodig, ook bij moeten springen als beveiliger bij ziekte of andere omstandigheden tijdens je piket dienst.

Je bent niet alleen het aanspreekpunt voor je collega’s bij vragen etc, maar je zal ook functioneringsgesprekken moeten voeren. Dit kunnen zowel goed – als slecht nieuwsgesprekken zijn. Het is dan ook van belang dat je je goed kan verplaatsen zowel in je rol als teamleider als in de rol van beveiliger. Tevens ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgevers bij vragen en opmerkingen.

Piketdienst heb je 1x in de vier weken en wissel je af met je andere drie collega teamleiders. Iedere woensdag heb je overleg met je collega teamleiders op het hoofdkantoor in Veldhoven. Je bespreekt lopende zaken m.b.t. opdrachtgevers en medewerkers. Tevens wordt ook de auto, laptop en telefoon overgedragen aan de collega die die week piketdienst heeft. Relevante ervaring als teamleider en beveiliger is van groot belang in deze functie.

Spreekt bovenstaande jou aan? Dan bemiddelen wij graag tussen jou en onze opdrachtgever om samen de baan te vinden die aansluit bij jouw persoonlijkheid en wensen.

Functie eisen

  • Diploma Beveiliger MBO 2 en coördinator MBO 3, of bereid zijn coördinator MBO 3 te behalen;
  • Onbesproken gedrag, screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure;
  • Rijbewijs B en eigen vervoer, woonachtig binnen een straal van 30 km van Breda;

Wat wij bieden

  • Inschaling volgens Cao Particuliere Beveiliging;
  • Bij goed functioneren mogelijk na een half jaar een aanstelling bij de opdrachtgever;
  • Persoonlijke aandacht en waardering door collega’s en management;
  • Korting op sportschool abonnement en op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis;
  • Cao akkoord, 13,25 procent loonsverhoging tot aan 2023 en in de aankomende jaren een kortere werkweek voor hetzelfde salaris;

Solliciteren bij TFD@Work doe je zo:

Klik op de rode solliciteren-knop hieronder om schriftelijk te solliciteren. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek.

Dit kan via een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor in Sliedrecht of via een video call wat jij prettig vindt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Fryan de Roodt

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert