The Flying Dutchman

Mobiele surveillance provincie Noord-Holland

Amsterdam
MBO
Vast
38 uur per week
2001 – 2385 per 4 weken
Mobiele Surveillance

Werk jij graag zelfstandig en vind je het niet erg om veel onderweg te zijn? Dan is deze vacature misschien zeker iets voor jou! Je kan fulltime aan de slag als mobiel surveillant in de provincie Noord-Holland.

Wat geven wij..

  • Salaris volgens cao particuliere beveiliging. Salarisinschaling afhankelijk van werkervaring
  • Je bent bij ons geen nummer. Geven aandacht en waardering aan onze medewerkers.
  • Matchmakers die jou helemaal begeleiden naar een vaste baan.
  • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij..

  • Een MBO2 beveiligingsdiploma
  • Verantwoordelijk en betrouwbaar ingesteld
  • Flexibel inzetbaar
  • in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer

Jouw matchmaker legt uit…

Als mobiel surveillant maak je van alles mee. Als er een alarmmelding binnenkomt ga je er meteen op af. Heb je ondersteuning nodig? Dan staat er altijd een team van collega’s voor je klaar!

Je rijdt controlerondes door verschillende wijken in een dienstauto. De wijken waar je gaat werken lopen van omgeving Beverwijk tot omgeving Hoofddorp. Als surveillant open en sluit je onder andere banken en kantoren en voer je controleronden uit op diverse (bedrijf) terreinen.

Je diensten zal je voornamelijk zelfstandig uitvoeren. Je bent flexibel inzetbaar en vind het niet erg om voornamelijk in de ochtenden en in de nachten te werken (uiteraard krijg je extra toeslagen). Zie jij jezelf helemaal in dit profiel? Reageer dan snel!

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

Onder het motto “een beller is sneller” nodig ik je van harte uit om met ons contact op te nemen op 0184 - 743 103. Mailen mag ook altijd! Dit kan naar werkenbij@tfdwork.nl

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert