The Flying Dutchman

Beveiliging luchthaven vliegtuig cateraar Schiphol- Oost

Schiphol
MBO
Vast
36 uur per week
2171 – 2587 per 4 weken
Transportbeveiliging

Ben jij de beveiliger die het leuk lijkt om beveiligingswerkzaamheden uit te voeren voor de luchthaven Schiphol? Maar dan net even iets anders dan passagierscontroles? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat wij geven…

  • Inschaling volgens CAO Particuliere Beveiliging.
  • Pensioenopbouw vanaf de eerste werkdag.
  • Jouw eigen matchmaker met ervaring in de beveiliging.
  • Toekomst- en begeleidingstrajecten zoals taalbudget en budgetcoaching.
  • Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
  • Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!

Wat wij vragen...

  • Diploma MBO beveiliger 2.
  • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
  • Rijbewijs B, eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom je werkplek.

Jouw matchmaker legt uit…

Wij zoeken een enthousiaste beveiliger met een scherp oog voor detail. Lijkt het je wat om de bedrijfsregels op de werkvloer te handhaven en vind je het niet erg om rondes te lopen waarbij je let op de veiligheid? Dan is deze vacature wellicht wat voor jou, wacht niet en reageer meteen!

Je gaat aan de slag als beveiliger voor een vliegtuigcateraar bij Schiphol-Oost. Gedurende de shift controleer je de catering trolleys die bestemd zijn voor in het vliegtuig op verboden goederen. Na de controle worden de trolleys opgehaald en kunnen ze richting Schiphol. Naast het controleren van trolleys ondersteun je ook het BHV team tijdens calamiteiten.

Je krijgt ook de mogelijkheid om via onze klant een opleiding te volgen wat jou verder helpt in je persoonlijke ontwikkeling als beveiliger. Je komt terecht in een gezellig team van collega’s waar iedereen zijn steentje bijdraagt op het gebied van veiligheid. Zie jij jezelf al helemaal werken in de dynamische omgeving van Schiphol, reageer dan snel!

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo...

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op om een kennismaking in te plannen.

Je mag ons natuurlijk ook gelijk bellen of mailen wanneer je vragen hebt of niet kan wachten om aan de slag te gaan. Dit kan via onderstaand nummer of mailadres.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert