The Flying Dutchman

Beveiliging vliegtuigcateraar Schiphol-Oost

Schiphol
MBO
Vast
38 uur per week
2001 – 2385 per 4 weken
Transportbeveiliging

Ben jij de beveiliger die het leuk lijkt om beveiligingswerkzaamheden uit te voeren voor de luchthaven Schiphol? Maar dan net even iets anders dan passagierscontroles? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zoeken een enthousiaste beveiliger met een scherp oog voor detail. Lijkt het je wat om de bedrijfsregels op de werkvloer te handhaven en vind je het niet erg om rondes te lopen waarbij je let op de veiligheid? Dan is deze vacature wellicht wat voor jou, wacht niet en reageer meteen!

Wat geven wij...

  • Salaris volgens cao particuliere beveiliging. Salarisinschaling afhankelijk van werkervaring
  • Je bent bij ons geen nummer. Geven aandacht en waardering aan onze medewerkers.
  • Matchmakers die jou helemaal begeleiden naar een vaste baan.
  • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

  • Een MBO2 beveiligingsdiploma
  • Vriendelijk en servicegericht ingesteld
  • Flexibel, bereid ploegendiensten te draaien
  • in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer

Jouw matchmaker legt uit…

Je gaat aan de slag als beveiliger voor een vliegtuigcateraar bij Schiphol-Oost. Gedurende de shift controleer je de catering trolleys die bestemd zijn voor in het vliegtuig op verboden goederen. Na de controle worden de trolleys opgehaald en kunnen ze richting Schiphol. Naast het controleren van trolleys ondersteun je ook het BHV team tijdens calamiteiten. Je krijgt ook de mogelijkheid om via onze klant een opleiding te volgen wat jou verder helpt in je persoonlijke ontwikkeling als beveiliger. Je komt terecht in een gezellig team van collega’s waar iedereen zijn steentje bijdraagt op het gebied van veiligheid.

Zie jij jezelf al helemaal werken in de dynamische omgeving van Schiphol, ben je flexibel inzetbaar en ben je in bezit van een MBO2 beveiligingsdiploma? Regeer dan snel!

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

Onder het motto “een beller is sneller” nodig ik je van harte uit om met ons contact op te nemen op 0184 - 743 103. Mailen mag ook altijd! Dit kan naar werkenbij@tfdwork.nl

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert