The Flying Dutchman

Dispatcher/objectbeveiliging Terneuzen

Terneuzen
MBO
Vast
38 uur per week
2001 – 2385 per 4 weken
Objectbeveiliging

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan en doe je graag centralist werkzaamheden indien nodig? Dan is loge beveiliger/noodcentrum dispatcher zeker wat voor jou!

Wij zijn op zoek naar een beveiliger die graag veel wil betekenen voor een organisatie en zijn werk vol passie wil uitvoeren. Heb jij de juiste beveiligingspapieren en ben jij stressbestendig? Solliciteer dan meteen en wellicht werk jij straks in Terneuzen als objectbeveiliger!

Wat geven wij...

  • Salaris volgens cao particuliere beveiliging. Salarisinschaling afhankelijk van werkervaring
  • Je bent bij ons geen nummer. Geven aandacht en waardering aan onze medewerkers.
  • Matchmakers die jou helemaal begeleiden naar een vaste baan.
  • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

  • Een MBO2 beveiligingsdiploma, ISPS, VCA
  • Vriendelijk en servicegericht ingesteld
  • Flexibel en 24/7 inzetbaar
  • in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer

Jouw matchmaker legt uit…

Tijdens je dienst zorg je ervoor dat de badge uitgifte in goede banen verloopt en controleer je aanvragen. Je staat bezoekers, medewerkers en vrachtwagenchauffeurs te woord, kennis van de Engelse taal en ict is noodzakelijk. Ook het controleren aan de poort en CCTV werkzaamheden behoren tot je taken.

Wanneer er zich een situatie voordoet ga jij samen met je collega als centralist in het noodcentrum de noodoproepen verwerken vanuit het bedrijf en andere locaties. Na het incident maak je een rapport op van de noodoproepen en ga je weer verder met het beveiligingswerk.

Ben jij die klantgerichte, gedisciplineerde beveiliger die stressbestendig kan zijn op momenten wanneer het nodig is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer meteen voor deze uitdagende baan.

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

Onder het motto “een beller is sneller” nodig ik je van harte uit om met ons contact op te nemen op 0184 - 743 103. Mailen mag ook altijd! Dit kan naar werkenbij@tfdwork.nl

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Jacqueline Huismans

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert