The Flying Dutchman

Objectbeveiliger Terneuzen

Terneuzen
MBO
Vast
38 uur per week
2001 - 2685 per 4 weken
Objectbeveiliging

Ben jij die klantgerichte representatieve Objectbeveiliger die wij zoeken en ben jij op zoek naar een baan waar je security checks gaat uitvoeren? Dan hebben wij een leuke uitdagende functie voor jou! Lees snel verder.

Voor een opdrachtgever in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Truck Check-In beveiliger die bereid is om wisselende diensten te draaien en in het bezit is van een beveiligingsdiploma, ben jij dit? Reageer dan meteen!

Wat geven wij...

  • Salaris volgens cao particuliere beveiliging. Salarisinschaling afhankelijk van werkervaring
  • Je bent bij ons geen nummer. Geven aandacht en waardering aan onze medewerkers.
  • Matchmakers die jou helemaal begeleiden naar een vaste baan.
  • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

  • Een MBO2 beveiligingsdiploma
  • Stressbestendig en klantgericht ingesteld
  • Flexibel inzetbaar
  • in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer

Jouw matchmaker legt uit…

Als beveiliger bij het truck check-in centrum ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse security controles en het inchecken van de chauffeurs. Je hebt een servicegerichte instelling en zorgt dat het proces van check-in zo optimaal als mogelijk verloopt, voor zowel de chauffeur als de klant.

Tijdens noodsituaties ben jij alert en stressbestendig om op te treden waar nodig is. Je werkt niet op de automatische piloot maar bent goed proactief bezig en je handelt op het juiste moment.

Spreekt deze vacature jou aan en beschik je over bovenstaande kwaliteiten? Twijfel dan niet langer en solliciteer direct!

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

Onder het motto “een beller is sneller” nodig ik je van harte uit om met ons contact op te nemen op 0184 - 743 103. Mailen mag ook altijd! Dit kan naar werkenbij@tfdwork.nl

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Jacqueline Huismans

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert