The Flying Dutchman

Objectbeveiliger regio Utrecht

Utrecht
MBO
Vast
38 uur per week
2001 - 2385 per 4 weken
Objectbeveiliging

Ben jij die ervaren objectbeveiliger die wij zoeken en ben jij op zoek naar een afwisselende baan met een belangrijke functie? Lees dan snel verder.

Wij zijn op zoek naar een ervaren beveiliger die het uitdagend vindt om op diverse objecten van de rijksoverheid ingezet te worden. Ben jij gastvrij en voel je je verantwoordelijk voor de veiligheid van object en mens dan is deze functie echt iets voor jou!

Wat geven wij...

  • Salaris volgens cao particuliere beveiliging. Salarisinschaling afhankelijk van werkervaring
  • Je bent bij ons geen nummer. Geven aandacht en waardering aan onze medewerkers.
  • Matchmakers die jou helemaal begeleiden naar een vaste baan.
  • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

  • Een MBO2 beveiligingsdiploma
  • Dienstverlenende instelling
  • Flexibel en 24-7 inzetbaar
  • in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer

Jouw matchmaker legt uit…

Je gaat werken in het mooie Utrecht. Je gaat verschillende beveiligingstaken uitvoeren, zoals het uitvoeren van controlerondes en het verzorgen van preventieve brand- en sluitrondes, maar je gaat je ook bezig houden met administratieve werkzaamheden, denk aan: het schrijven van dienstrapportages, ontvangen en registreren van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon.

Kan jij jezelf helemaal vinden in deze vacature? Draai je graag ploegendiensten en vind jij het niet erg om computer- en telefoonwerkzaamheden erbij uit te voeren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer meteen en wie weet zien wij jou binnenkort op kantoor!

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

Onder het motto “een beller is sneller” nodig ik je van harte uit om met ons contact op te nemen op 0184 - 743 103. Mailen mag ook altijd! Dit kan naar werkenbij@tfdwork.nl

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Jacqueline Huismans

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert