The Flying Dutchman

Gratis opleiding MBO2 beveiliging Rotterdam

Rotterdam
MBO
Vast
38 uur per week
1916 - 2385 per 4 weken
Objectbeveiliging

Ben jij toe aan verandering? Bij The Flying Dutchman @ Work kan jij je laten omscholen tot beveiliger met een GRATIS opleiding! Ben jij momenteel bijvoorbeeld werkzaam als productiemedewerker, logistiekmedewerker, schoonmaker of iets heel anders, maar wil jij beveiliger worden? Wacht dan niet en pak nu je kans door te solliciteren.

Wat geven wij...

 • Een gratis opleiding
 • Leerwerk traject, 1 dag in de week naar school en 4 dagen werken. Dus direct inkomsten tijdens je opleiding !
 • Salaris: € 1916 - € 2385 per 4 weken o.b.v. fulltime, opleiding en ervaring
 • Een werkgever in jouw regio
 • Werkplezier
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Persoonlijke begeleiding

Wat vragen wij...

 • Niet in aanraking te zijn geweest met politie of justitie
 • Doorzettingsvermogen
 • Klantvriendelijkheid
 • Flexibiliteit
 • Nederlands in woord en geschrift

Jouw matchmaker legt uit…

In 2022 zijn wij gestart met het opleiden van volwaardige beveiligers. Deze klassen bestaan voornamelijk uit mensen die zich willen omscholen vanuit een andere functie zoals: Productiemedewerker, logistiekmedewerker of schoonmaker, tot beveiliger! Na het grote succes van onze eerste klassen gaan wij door met opleiden! Wil jij ook voor deze Mbo-opleiding beveiliging in aanmerking komen dan krijg jij een heel bijzondere werkplek aangeboden.

In jouw huidige functie als bijvoorbeeld productiemedewerker verdien je uiteraard maandelijks salaris. Dit zal ook zo zijn tijdens onze opleiding! Het is een BBL-traject dus je gaat 1 dag per week naar school en je gaat 4 dagen werken als aspirant beveiliger om Oekraïense vluchtelingen op te vangen. Dat betekent: leren, werken en direct geld verdienen!

Momenteel is er plek voor ongeveer 25.000 vluchtelingen, de bedoeling is dat dit op langere termijn uitgebreid zal worden naar 50.000 plekken. Je kan je voorstellen dat het erg druk is op deze locaties en hier beveiliging nodig is om alles in goed en veilig te laten verlopen. Dit is waar jij, in de rol van beveiliger, voor kan gaan zorgen. Dit zal jij gaan doen op een locatie in en rondom Rotterdam. Uiteraard doe je dit niet alleen, maar met een team van beveiligers. Geen functie als productiemedewerker, logistiekmedewerker of schoonmaker of iets dergelijks meer voor jou? Meld je dan nu direct aan voor de opleiding tot beveiliger!

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

Onder het motto “een beller is sneller” nodig ik je van harte uit om met ons contact op te nemen op 0184 - 742 103. Mailen mag ook altijd! Dit kan naar werkenbij@tfdwork.n

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Saskia Hanegraaff

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert