The Flying Dutchman

Mobiele surveillant Enschede / Almelo

Enschede
MBO
Vast
38 uur per week
2001 - 2385 per 4 weken
Mobiele Surveillance
Vind jij het fijn om zelfstandig te kunnen werken en om veel onderweg te zijn! Dan is deze kans misschien wel iets voor jou! Voor minimaal 24 uur per week kan jij aan de slag gaan als mobiel surveillant in Enschede of Almelo!

Wat vragen wij...

 • Diploma MBO 2 beveiliger.
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
 • Rijbewijs B en eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom Enschede/ Almelo. 

Wat geven wij...

 • Inschaling volgens CAO of ten gunste van de werknemer.
 • Pensioenopbouw na 8 weken. 
 • Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
 • Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!
 • Korting op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis.
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Jouw matchmaker legt uit…

In een goed uitgeruste surveillanceauto zorg jij, zelfstandig voor de beveiliging van meerdere objecten in de omgeving van Enschede of Almelo. Tijdens jouw dienst open en sluit je panden. Daarnaast voer je ook controles uit op bedrijventerreinen, signaleer je gevaarlijke situaties en zorgt voor de juiste opvolging.

Wanneer je bezig bent met het lopen van een ronde bij een object krijg je een melding van de meldkamer. Een alarm in een ander pand gaat af. Wat doe je? Je gaat er natuurlijk naar toe en zorgt voor een juiste opvolging. Heb je ondersteuning nodig? Dan staat er altijd een team van collega’s voor je klaar!

Je diensten zal je voornamelijk zelfstandig uitvoeren, misschien vind je dit zelfs wel fijner dan in een team werken! Ben jij het type dat denkt: “Onregelmatige tijden is meer onregelmatigheidstoeslag!” dan komt dat goed uit. Je bent flexibel inzetbaar en onregelmatige tijden zijn voor jou geen probleem.

Is dit echt iets voor jou? Dan zijn wij jouw matchmaker en bemiddelen wij tussen jou en onze opdrachtgever om samen de baan te vinden die aansluit bij jouw persoonlijkheid en wensen.
 

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo...

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

“Een beller is nog steeds sneller” lukt dat niet? Vergeet dan onderstaand email adres niet:

 •  

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Natasja van Wingerden

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert