The Flying Dutchman

Objectbeveiliging Enschede / Almelo

Enschede
MBO
Vast
38 uur per week
2001 - 2385 per 4 weken
Objectbeveiliging

Op zoek naar flexibele uren en een baan in de beveiliging? Die hebben wij voor je! Rondom het prachtige Enschede of Almelo werk jij minimaal 24uur per week flexibel, ook in de nachten en weekenden.

Wat vragen wij...

  • Diploma MBO 2 beveiliger.
  • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
  • Rijbewijs B en eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom Enschede/ Almelo. 

Wat geven wij...

  • Inschaling volgens CAO of ten gunste van de werknemer.
  • Pensioenopbouw na 8 weken. 
  • Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
  • Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!
  • Korting op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Jouw matchmaker legt uit...

Wanneer je hier gaat beginnen zal je ingewerkt worden op de objecten. Hierna zal jij in staat zijn helemaal zelfstandig te zorgen voor de veiligheid, orde en rust op verschillende objecten.

Wanneer je jouw ronde loopt zie je iemand het terrein betreden waarvan jij weet dat hij/zij hier niet hoort te lopen. Je twijfelt geen moment en stapt hier gelijk op af. Niks aan de hand, problemen zijn er om op te lossen! Soms kan het voorkomen dat iemand ongepast reageert wanneer je hem/haar aanspreekt. Maakt niet uit jij weet dat je rustig blijft in deze situaties. De-escalerend werken is voor jou geen onbekend begrip. Als beveiliger van deze objecten weet jij je hoofd koel te houden in stressvolle situaties.

Jouw flexibiliteit heeft minimaal 2 voordelen. Kans op meer uren en  onregelmatigheidstoeslagen als jij in de avond/nacht of in het weekend werkt!  Daarnaast kan het hier voorkomen dat er gevraagd wordt of je beschikbaar bent om meer te werken. Hier staat wel tegenover dat jij 4 weken van tevoren op de hoogte bent van jouw rooster.

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo...

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

“Een beller is nog steeds sneller” lukt dat niet? Vergeet dan onderstaand email adres niet:

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Natasja van Wingerden

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert