The Flying Dutchman

Logistiek beveiliger Raamsdonkveer

Raamsdonksveer
MBO
Vast
32 uur per week
2001 - 2385 per 4 weken
Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke en uitdagende functie? Dan is deze vacature als logistiek beveiliger echt iets voor jou! Je werkt voornamelijk zelfstandig, maar alleen ben je nooit. De diensten lopen tot 23.00 uur doordeweeks dus geen nachten! 

Wij zijn op zoek naar een flexibele en gemotiveerde kandidaat die beschikt over de nodige communicatie en administratieve vaardigheden en handig is met het Microsoft Office pakket. Zie jij jezelf in dit profiel? Lees dan snel verder!

Wat geven wij...

  • Salaris volgens cao particuliere beveiliging. Salarisinschaling afhankelijk van werkervaring.
  • Je bent bij ons geen nummer. Geven aandacht en waardering aan onze medewerkers.
  • Matchmakers die jou helemaal begeleiden naar een vaste baan.
  • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

  • Een MBO2 beveiligingsdiploma.
  • In het bezit van BHV of EHBO certificaat of bereid deze te behalen.
  • Een professionele, actieve en gemotiveerde houding.
  • in het bezit van een rijbewijs B, eigen vervoer en woonachtig in een straal van 30 km van Raamsdonksveer.

Jouw matchmaker legt uit…

Je gaat werken in een distributiecentrum van een grote retailer, dit kan fulltime of parttime. Je bent bezig met het (preventief) beveiligen en bewaken van het object en de omgeving door middel van cameratoezicht. In deze verantwoordelijke en veelzijdige functie is geen dag hetzelfde. Het is van groot belang dat je stressbestendig, betrouwbaar en accuraat bent.

Je treedt op bij ongewenste situaties waarbij je meldingen signaleert en deze snel oplost, doorgeeft of opvolgt. Wegens de aard van het object vinden er de gehele dag random visitaties plaats om ervoor te zorgen dat er niets naar binnen of buiten gaat zonder toestemming. Ben jij toe aan deze uitdagende baan? Reageer dan meteen!

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

Onder het motto “een beller is sneller” nodig ik je van harte uit om met ons contact op te nemen op 0184 - 742 103. Mailen mag ook altijd! Dit kan naar werkenbij@tfdwork.nl

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Romy de Deugd

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert