The Flying Dutchman

Allround beveiliger Regio Rotterdam

Rotterdam Europoort
MBO
Vast
32 uur per week
1900 - 2264 per 4 weken
Objectbeveiliging Havenbeveiliging

Wil jij werken als allround beveiliger in de regio Rotterdam, hou je van regels, procedures en een veilige werkomgeving dan zijn we op zoek naar jou!

Over de functie

Heb jij het in je om te werken binnen diverse locaties, objecten en takken binnen de beveiliging dan staan er deuren voor je open! Jij bent flexibel, leert snel en spreekt tevens een woordje Engels. Je werkterrein is in de regio Rotterdam waaronder ook Europoort. Voor één van deze objecten is het in het bezit hebben van het ISPS certificaat een vereiste.

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de toegang tot objecten, loop en rij je controlerondes en sta je bezoekers te woord. Je gaat gebruik maken van de nieuwste technieken en krijgt de meest interessante trainingen zodat jij je werk zo goed mogelijk kan uitvoeren.

Met jouw professionele houding kan jij iedere situatie aan. Tijdens je controlerondes ben je alert, heb je oog voor detail en ben je proactief. In situaties waarin er meer van je gevraagd wordt ben je stressbestendig en heb je een dé-escalerend vermogen, maar blijf je te allen tijde vriendelijk en voel je je verantwoordelijk.

Spreekt bovenstaande jou aan? Dan bemiddelen wij graag tussen jou en onze opdrachtgever om samen de baan te vinden die aansluit bij jouw persoonlijkheid en wensen.

Functie eisen

  • Diploma Beveiliger MBO 2 en ISPS; bij voorkeur in bezit van BHV of EHBO;
  • Onbesproken gedrag, screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure;
  • Rijbewijs B en eigen vervoer, woonachtig binnen een straal van 30 km;

Wat wij bieden

  • Inschaling volgens Cao Particuliere Beveiliging;
  • Bij goed functioneren mogelijk na een half jaar een aanstelling bij de opdrachtgever;
  • Persoonlijke aandacht en waardering door collega’s en management;
  • Korting op sportschool abonnement en op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis;
  • Cao akkoord, 13,25 procent loonsverhoging tot aan 2023 en in de aankomende jaren een kortere werkweek voor hetzelfde salaris;

Solliciteren bij TFD@Work doe je zo:

Klik op de rode solliciteren-knop hieronder om schriftelijk te solliciteren. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek.

Dit kan via een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor in Sliedrecht of via een video call wat jij prettig vindt.

 

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Susanne van Nieuwland

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert