The Flying Dutchman

Security host Amsterdam

Amsterdam Centrum
MBO
Vast
38 uur per week
1900 - 2264 per 4 weken
Security Host Objectbeveiliging

LET OP!! Vanwege het Coronavirus kan de sollicitatieprocedure gewijzigd zijn. Wij volgen de richtlijnen vanuit het RIVM. We informeren je graag nadat je sollicitatie is ontvangen.

Wil jij graag het visitekaartje zijn van onze opdrachtgever. Is hospitality jouw tweede natuur en wil jij werken in hartje Amsterdam? Dan zijn we op zoek naar jou!

Over de functie

Als security host heb je een combinatiefunctie van receptionist(e) en beveiliger. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst en registratie van bezoekers, de uitgifte van bezoekerspassen, controlerondes lopen en het opstellen en communiceren van dag rapportages. Je staat constant in contact met je klant, daarom is een dienstverlenende en flexibele instelling van groot belang. Je dient minimaal 2 jaar ervaring te hebben binnen de beveiliging.

Je werkt in hartje Amsterdam en je kan je auto thuis laten wat ons betreft. Wel dien je er voor te zorgen dat je om 05:30 uur op locatie bent om aan het begin te staan van een mooie afwisselende werkdag. Je ontvang bezoekers van over de gehele wereld en staat ze onder andere te woord in het Engels. Het is daarom van belang dat je deze taal vloeiend spreekt. Spreek je meerdere talen dan is dat mooi meegenomen.

Aangezien je te maken kan hebben met onvoorziene omstandigheden kan het weleens voorkomen dat je dienst uit loopt. Je flexibiliteit wordt dan ook zeer op prijs gesteld. Werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag overdag en in de avonduren. In situaties waarin er meer van je gevraagd wordt ben je stressbestendig en heb je een dé-escalerend vermogen, maar blijf je te allen tijde vriendelijk en voel je je verantwoordelijk.

Spreekt bovenstaande jou aan? Dan bemiddelen wij graag tussen jou en onze opdrachtgever om samen de baan te vinden die aansluit bij jouw persoonlijkheid en wensen.

Functie eisen

  • Diploma Beveiliger MBO 2; bij voorkeur in bezit van BHV en EHBO;
  • Onbesproken gedrag, screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure;
  • Woonachtig binnen een straal van 30 km;

Wat wij bieden

  • Inschaling volgens Cao Particuliere Beveiliging;
  • Bij goed functioneren mogelijk na een half jaar een aanstelling bij de opdrachtgever;
  • Persoonlijke aandacht en waardering door collega’s en management;
  • Korting op sportschool abonnement en op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis;
  • Cao akkoord, 13,25 procent loonsverhoging tot aan 2023 en in de aankomende jaren een kortere werkweek voor hetzelfde salaris;

Solliciteren bij TFD@Work doe je zo:

Klik op de rode solliciteren-knop hieronder om schriftelijk te solliciteren. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek.

Dit kan via een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor in Sliedrecht of via een video call wat jij prettig vindt.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Jacqueline Huismans

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert