The Flying Dutchman

Beveiliger Amsterdam CS

Amsterdam Centrum
MBO
Vast
36 uur per week
1900 - 2264 per 4 weken
Security Host Objectbeveiliging
Direct naar

Wil jij je inzetten voor de veiligheid in openbare ruimten en ben je dienstverlenend ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder

Over de functie

Door de aanwezigheid van jou en je collega’s voelen mensen zich veilig in het hartje van Amsterdam op en rond het Centraal Station. In deze functie ben je niet alleen bezig met veiligheid maar ben je ook servicegericht bezig. Je begroet en informeert de mensen en spreekt ook mensen aan op gedrag als dit nodig is. Omdat je veel staat en loopt, is het van belang dat je in goede conditie bent.

In deze functie ben je zowel beveiliger als security host, al ligt de nadruk op je werkzaamheden als beveiliger. Je maakt deel uit van een groot en dienstverlenend team van beveiligers, waarmee jij samen de sociale veiligheid waarborgt en zorgt voor een veilige en schone omgeving. Dat je een woordje Engels spreekt is mooi meegenomen.

Onze opdrachtgever ziet jouw talent en neemt je mee in de ontwikkeling van de beveiliging aan de hand van trainingen en praktijkbegeleiding. Met jouw vakkennis, daadkracht, integriteit en talent maak je het verschil voor onze opdrachtgever.

Spreekt bovenstaande jou aan? Dan bemiddelen wij graag tussen jou en onze opdrachtgever om samen de baan te vinden die aansluit bij jouw persoonlijkheid en wensen.

Functie eisen

  • Diploma Beveiliger MBO 2, BHV en Liftbevrijder en bij voorkeur in bezit van Bevoegd Spoorbetreder;
  • Onbesproken gedrag, screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure;
  • Rijbewijs B en eigen vervoer, woonachtig binnen een straal van 30 km;

Wat wij bieden

  • Inschaling volgens Cao Particuliere Beveiliging;
  • Bij goed functioneren mogelijk na een half jaar een aanstelling bij de opdrachtgever;
  • Persoonlijke aandacht en waardering door collega’s en management;
  • Korting op sportschool abonnement en op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis;
  • Cao akkoord, 13,25 procent loonsverhoging tot aan 2023 en in de aankomende jaren een kortere werkweek voor hetzelfde salaris;

Solliciteren bij TFD@Work doe je zo:

Klik op de rode solliciteren-knop hieronder om schriftelijk te solliciteren. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek.

Dit kan via een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor in Sliedrecht of via een video call wat jij prettig vindt.

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Jacqueline Huismans

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert