The Flying Dutchman

Beveiliger bedrijfsobject Valkenswaard

Valkenswaard
MBO
Vast
38 uur per week
Op aanvraag

Werk jij graag zelfstandig en vind je het niet erg om nachten te werken? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Je kan fulltime aan de slag als beveiliger/toezichthouder op een bijzondere werkplek te Valkenswaard.

Wat vragen wij...

 • Diploma MBO 2 beveiliger met minimaal 2 jaar werkervaring.
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Rijbewijs B en eigen vervoer en woonachtig binnen een straal van 30 km rondom je werkplek.
 • In bezit van EHBO/BHV of bereid deze te behalen.

Wat geven wij...

 • Inschaling volgens CAO of ten gunste van de werknemer.
 • Pensioenopbouw na 8 weken. 
 • Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
 • Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!
 • Korting op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis.

Jouw matchmaker legt uit…

Je begint je dienst met het aanzetten van de diverse monitoren en met het lopen van de dagelijkse brand- en sluitronde. Gedurende de avond en nacht maak je meerdere controlerondes. Je komt een collega tegen die een nachtcontrole op het terrein uitvoert. Even later groet je een andere collega die terugkomt van een show met de vrachtwagen. De Operations Manager had je hier eerder al over geïnformeerd, dus dit bezoek komt voor jou zoals verwacht. Een uur later merk je tijdens je ronde op dat een lamp stuk is, dit noteer je straks in je rapport. Tegen het einde van je dienst geef je door welke (technische) bijzonderheden je verder opgevallen zijn. Je collega’s kunnen dit dan, dankzij jouw oplettendheid, voor je volgende dienst meteen in orde maken. Tevreden sluit je af, je hebt weer bijgedragen aan een veilige werkomgeving.

Je diensten zal je voornamelijk zelfstandig uitvoeren en hierbij is het belangrijk dat je jezelf goed kan bezighouden. Je dient professioneel en betrouwbaar te zijn met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Vind je het niet erg om voornamelijk in de nachten te werken en hier 7 nachten te werken, waarna je de volgende 7 dagen vrij bent? Herken jij jezelf helemaal in dit profiel? Reageer dan snel!

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

“Een beller is nog steeds sneller” lukt dat niet? Vergeet dan onderstaand email adres niet:

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert