The Flying Dutchman

Beveiliging Overheidslocaties Den Haag

Schiedam
MBO
Vast
40 uur per week
2001 - 2385 per 4 weken
Objectbeveiliging

Maak jij het verschil door juist en snel te reageren en komt niemand ongezien langs jouw werklocatie? Draag jij met trots het uniform als beveiliger? Lees dan snel verder!

Wat vragen wij...

 • Diploma MBO 2 beveiliger.
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Rijbewijs B (pré) en woonachtig binnen een straal van 40 km rondom je werkplek. Door gebrek aan parkeerplekken biedt de klant een NS Business kaart aan.
 • Flexibel inzetbaar wegens volcontinu rooster.

Wat geven wij...

 • Inschaling volgens CAO Beveiliging of ten gunste van de werknemer
 • Pensioenopbouw na 8 weken.
 • Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
 • Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!
 • Korting op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis.

Jouw matchmaker legt uit…

Werken als beveiliger bij de Tweede Kamer betekent snel schakelen, inspelen op wisselende omstandigheden en situaties en vraagt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb jij deze skills en werk je graag op diverse locaties met taken als alarmopvolging, ontvangst en begeleiding van bezoekers en het checken van bagage met behulp van scanapparatuur? Dan is dit DE job voor jou!
In deze rol als beveiliger werk je nauw samen met interne en externe veiligheidsdiensten, want de veiligheid van medewerkers en bezoekers ligt in jouw handen! Preventief handelen en het herkennen van afwijkende situaties is van groot belang. Met de werkervaring die je in deze rol opdoet breng jij je beveiliger carrière naar een next level en ligt er een mooie toekomst voor je in het verschiet in de beveiliging.

Je draait dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten dus het is belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent. Dit wordt natuurlijk beloond met de gebruikelijke toeslagen in de beveiliging, maar er wordt ook in je geïnvesteerd door middel van trainingen en oefeningen om je verder te laten groeien als beveiliger en als persoon.

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

“Een beller is nog steeds sneller” lukt dat niet? Vergeet dan onderstaand email adres niet:

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert