The Flying Dutchman

Objectbeveiliging regio Brabant

Roosendaal
MBO
Vast
36 uur per week
2001 - 2385 per 4 weken
Objectbeveiliging

Ben jij woonachtig in het mooie Brabant en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als beveiliger? Lees dan snel verder en wellicht start jij het nieuwe jaar 2023 met een job ‘op maat’!

Wat vragen wij...

 • Diploma MBO 2 beveiliger.
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Rijbewijs B en woonachtig binnen een straal van 40 km rondom je werkplek.
 • Flexibel inzetbaar wegens volcontinu rooster.

Wat geven wij...

 • Inschaling volgens CAO Beveiliging of ten gunste van de werknemer.
 • Pensioenopbouw na 8 weken. 
 • Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
 • Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!
 • Korting op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis.

Jouw matchmaker legt uit…

Werken als Objectbeveiliger betekent snel schakelen, inspelen op wisselende omstandigheden en situaties en vraagt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Werk je graag op diverse locaties met taken als alarmopvolging, ontvangst en begeleiding van bezoekers en receptiewerkzaamheden? Dan is dit DE job voor jou!
In deze rol als beveiliger zul je bij diverse objecten worden ingewerkt zodat je multifunctioneel inzetbaar bent in de regio en alle details kent per locatie. Voor deze werkgever (en natuurlijk ook voor ons) is het belangrijk dat je een doorpakker bent en zelfs met een glimlach kan zeggen; ‘tot hier en niet verder’! Ook ben je geduldig en heb je de nodige communicatie skills ontwikkeld waardoor jij niet snel van je stuk te brengen bent.

Je draait dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten dus het is belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent. Dit wordt natuurlijk beloond met de gebruikelijke toeslagen in de beveiliging, maar er wordt ook in je geïnvesteerd door middel van trainingen en oefeningen om je verder te laten groeien als beveiliger.

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

“Een beller is nog steeds sneller” lukt dat niet? Vergeet dan onderstaand email adres niet:

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert