The Flying Dutchman

Luchthavenbeveiliging (Opleiding) Schiphol Airport op ZZP basis

Amsterdam
MBO
Vast
32 uur per week
3072 - 3571 per 4 weken
Luchthavenbeveiliging
Wij zijn op zoek naar gemotiveerde ZZP’ers die zich graag willen laten omscholen tot Luchthavenbeveiliger. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en bereid om de door ons volledig betaalde opleiding tot beveiliger te volgen? Aarzel niet en solliciteer direct.


Wat wij geven…

 • Inschaling volgens vastgestelde tarieven.
 • Opleidingspakket; Beveiliger MBO 2, BAST.
 • Leuk team, fijne collega’s en een goede begeleiding door opdrachtgever en het ROC.
 • Volledige betaalde uren ‘’school, training en stage’’.
 • Werkzekerheid voor de komende jaren
 • Doorgroeimogelijkheden
 

Wat wij vragen…

 • ZZP’er die bereid is (gratis) de opleiding tot beveiliger te volgen en minimaal 4 dagen per week beschikbaar is.
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag en laatste 8 jaar woonachtig in Nederland i.v.m. uitgebreide screening.
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Rijbewijs B met eigen vervoer is een pré en woonachtig binnen een goede reisafstand.

Jouw matchmaker legt uit…

Als luchthavenbeveiliger ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid en beveiliging van personeel, passagiers, bagage en het luchthaventerrein. Je voert diverse beveiligingstaken uit, waaronder het uitvoeren van controles bij de securitycheckpoints, het bewaken van de toegangspunten en proactief afwijkingen signaleren en rapporteren op het luchthaventerrein. Je werkt nauw samen met een team van beveiligingsprofessionals en handelt efficiënt bij mogelijke veiligheidsincidenten.

Als luchthavenbeveiliger dien je stressbestendig te zijn, snel te kunnen schakelen en zorgvuldig te werken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt goed omgaan met diverse culturen en situaties. Je draait onregelmatige diensten. Ook in het weekend en tijdens feestdagen dien je beschikbaar te zijn. Het is een baan waarbij je veel verantwoordelijkheid hebt en dagelijks bijdraagt aan de veiligheid op en rondom de luchthaven.

Dit is een uitdagende duurzame functie waarin je een belangrijke rol speelt bij het waarborgen van de veiligheid en het comfort van reizigers op de luchthaven. Klinkt dit interessant en ben je bereidt de opleiding tot beveiliger te volgen, solliciteer dan direct.


Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo...

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op om een kennismaking in te plannen.
Je mag ons natuurlijk ook gelijk bellen of mailen wanneer je vragen hebt of niet kan wachten om aan de slag te gaan. Dit kan via onderstaand nummer of mailadres.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden