ZZP Beveiliger / centralist meldkamer Schiedam

Ben jij op zoek naar een dynamische en uitdagende functie als beveiliger? Dan is deze vacature als ZZP beveiliger centralist meldkamer echt iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een flexibele en gemotiveerde ZZP beveiliger die beschikt over de nodige communicatie skills en behendig is met computers. Zie jij jezelf in dit profiel als ZZP beveiliger centralist meldkamer? Lees dan snel verder!

Wat wij geven…

•    Vast tarief vanaf €32,50 exclusief BTW. Dit tarief is all-inclusive en omvat geen extra kosten, zoals reiskosten of reistijdvergoeding. Er zijn geen uitzonderingen.
•    Jouw eigen matchmaker met ervaring in de beveiliging.
•    Toekomst- en begeleidingstrajecten zoals taalbudget en budgetcoaching.
•    Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
•    Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!

Wat wij vragen…

•    Minimaal 24 uur beschikbaar
•    Je dient in bezit te zijn van een geldig BHV of BHV Ploegleider certificaat, minimaal een Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en aanvullend een AOV verzekering (de laatste wordt verplicht per 2025), diploma Beveiliger 2 (dus geen ESO of blauwe pas) en KvK inschrijvingsbewijs.
•    BOCA certificaat of gemotiveerd om deze te behalen.
•    In de beveiliging ben je uiteraard van onbesproken gedrag.
•    Als centralist meldkamer moet je kalm kunnen blijven in stressvolle of hectische situaties
•    Kennis van de Engelse taal
•    24/7 met eigen vervoer naar Schiedam kunnen komen en binnen een straal van 40 km van je werkplek wonen.

Jouw matchmaker legt uit…

Als ZZP beveiliger centralist meldkamer werk jij in het kloppende hart van de organisatie. Je inventariseert meldingen en stelt prioriteiten, gebruikmakend van diverse hulpmiddelen zoals camera- en inluistersystemen. Op basis van jouw beoordeling bepaal je de noodzakelijke acties om de veiligheid op locatie te waarborgen. Dit kan betekenen dat je onze eigen beveiligers aanstuurt of dat je de hulpdiensten inschakelt bij bijvoorbeeld geluiden van agressie.

Als ZZP beveiliger centralist meldkamer werk je in dag-, avond- of nachtdiensten, altijd in teamverband. Naast het afhandelen van meldingen, ben je ook verantwoordelijk voor de telefoondienst voor bedrijven die incidenten, calamiteiten, schades of storingen melden. Je schakelt de juiste hulpdiensten, BHV’ers of installateurs in, volgens de geldende procedures.

Daarnaast neem je af en toe de klantenservice over van verschillende bedrijven.  Je staat klanten te woord bij allerlei vragen en problemen. Of het nu gaat om een alarmsysteem dat niet werkt of een klant van een horecazaak met een kapotte biertap, jij zorgt voor een passende oplossing. Jij zorgt ervoor dat problemen snel en efficiënt worden opgelost. Ben jij klaar voor een dynamische functie waar geen dag hetzelfde is? Solliciteer dan nu!

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo…

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op om een kennismaking in te plannen.

Je mag ons natuurlijk ook gelijk bellen of mailen wanneer je vragen hebt of niet kan wachten om aan de slag te gaan. Dit kan via onderstaand nummer of mailadres.
•    +31 184 743 103
•    werkenbij@tfdwork.nl

Deel deze vacature:

Meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Zo vind jij jouw droombaan bij TFD@WORK

Bij TFD@WORK sta jij centraal en helpen wij je aan jouw droombaan in de beveiliging in drie stappen.

Eenvoudig solliciteren op een vacature

Inschrijven voor passende vacatures

Snel en persoonlijk contact leggen

Ook interessant voor jou...

Op basis van jouw zoekopdracht zijn deze vacatures misschien ook interssant voor je:

Beveiliger Complex Nieuwegein

Allround beveiliger Weert

Beveiliger High Risk Delft